28 Aralık 2021

Uyanışlar Oliver Sacks Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Oliver Sacks
Çevirmen: Erhun Yücesoy

Uyanışlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oliver Sacks olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uyanışlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uyanışlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uyanışlar TIKLA PDF İNDİR !

Uyanışlar Yazarı Kimdir ?

Uyanışlar yazarı Oliver Sacks 'dır. Oliver Sacks yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Uyanışlar PDF indir oku

Uyanışlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uyanışlar TIKLA PDF İNDİR !

Uyanışlar TIKLA PDF İNDİR !
Uyanışlar, 1920'lerde dünyanın çeşitli yerlerinde görülen "uyku hastalığı" salgınının kurbanı yirmi hastanın ve kırk yıl sonra, Doktor Sacks'ın gözetiminde aldıkları "mucize ilaç" L-DOPA sayesinde inanılmaz bir şekilde "uyanmalarının" hikayesi. Etkileyici, cesaret dolu, hatta trajik uyanışlar bunlar. 1973'te yayımlanan Uyanışlar, daha sonra bir belgesele, radyo ve sahne oyunlarına ve başarılı bir filme konu oldu. Oliver Sacks bu kitapta "uyanışlar"ın uyarlanma serüvenini de anlatıyor. W.H Auden'ın "bir başyapıt olarak nitelendirdiği Uyanışlar, Dorris Lessing'in dediği gibi "nasıl bir bıçak sırtında yaşadığımızı anlamanızı sağlıyor."



Sayfa Sayısı: 504

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Uyanışlar TIKLA PDF İNDİR !

06.08.2020

Uyanışlar

Oliver Sacs nörobilimi anılarla tecrübelerle bir araya getirip çok doğal bir dille aktarmayı başaran bir biliminsanı, daha yakın tarihlerde çıkan kitaplarında bu eserinden sıkça bahsettiği için özellikle merak ediyorum.

Uyanışlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Uyanışlar, Oliver Sacks

Yorum Gönder