28 Aralık 2021

Ustam ve Ben Elif Şafak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,85 TL
Yazarı: Elif Şafak
Çevirmen: Elif Şafak

Ustam ve Ben indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elif Şafak olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ustam ve Ben eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ustam ve Ben ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ustam ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

Ustam ve Ben Yazarı Kimdir ?

Ustam ve Ben yazarı Elif Şafak 'dır. Elif Şafak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ustam ve Ben PDF indir oku

Ustam ve Ben indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ustam ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

Ustam ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

İlk baskısı Doğan Kitap tarafından 2013 Aralık ayında yapılan kitap, Türkçeye "Omca A. Korugan" tafından çevilmiştir. Kapak tasarımı "Uğurcan Ataoğlu", Kapak grafik tasarımı "Handan Tepe", Dijital illustrasyon "Onur Aynagöz" bölüm illustrasyonu "Yiğit Karagöz" tarafından hazırlanmıştır.


Yolu İstanbul'a düşen bir fil bakıcısı olan Cihan, burada Mimar Sinan ile tanışır ve büyük mimarın çırağı olur. Mimar Sinan; Cihan ve fili Çota ile birlikte tarihin en muhteşem mimari eserini ortaya koyarlar.


Tarih, dostluk, entrika ve kıskançlık temalarının işlendiği kitap kısa zamanda Türkiye'de ve Dünya çapında büyük ilgi görmüştür.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 480

Baskı Yılı: 2013


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 362

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap

Ustam ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

09.08.2019

Yorumsavar

Uzun zamandır ara verdiğim Elif Şafak kitaplarına bu kitap ile başladım evet güzel bir anlatımdı ama yer yer beni sıktı. Kitaba başlar Çota'nın bu kadar aklımda ve kalbimde yer edeceğini tahmin bile etmezdim. Usta'nın ölümüne kadar olan süreçte sanki olay akışı biraz yavaş gibiydi ne zamanki ana karakter cinayet işlediğini sandı akış hızı aldı başını gitti.


07.12.2015

yazar

süper bir yazar


20.09.2015

Emek kokan bir kitap

Kitabı yaklaşık 5 ayda bitirdim. Bu, kitabı sevmediğim anlamını taşımasa da ´acaba sonrasında ne var?´ diyerek bıraktığım da çok az oldu. Kendinizi o tarihte ve coğrafyada hissedebiliyorsunuz ancak hikayenin içine girme noktasında daha güçlü bir etki bekledim belki. Cihan´ın kişilik ve manevi olarak inişli çıkışlı hayatını kendiminkine çok yakın buldum. Sonuçta bir kurgu, bir araştırma ve ciddi bir emek olduğunu hissediyorsunuz. Yazarın ellerine sağlık, bir sonraki hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Ustam ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ustam ve Ben, Elif Şafak

Yorum Gönder