16 Aralık 2021

Tutsak Güneş Ayşe Kulin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Ayşe Kulin
Çevirmen: Füsun Turcan Elmasoğlu

Tutsak Güneş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Kulin olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tutsak Güneş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tutsak Güneş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tutsak Güneş TIKLA PDF İNDİR !

Tutsak Güneş Yazarı Kimdir ?

Tutsak Güneş yazarı Ayşe Kulin 'dır. Ayşe Kulin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tutsak Güneş PDF indir oku

Tutsak Güneş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tutsak Güneş TIKLA PDF İNDİR !

Tutsak Güneş TIKLA PDF İNDİR !

"Güneşimizle aramızda kara kedi gibi duran o Gökcisim, bir gün çekip gidecekti elbette. Belki çok yakındı çözüm. Kapıdaydı. O an gelene kadar bize düşen, sanki güneş gökte parlıyormuşçasına yaşamayı sürdürmekti. Hayata tutunmaktı."



Yakın gelecekte, yeryüzünde bir ülke… Tiran ölmüş ve oğlu başa geçmiştir. Ülke, din ulemaları ve polisler ordusundan oluşan bir demir yumrukla yönetilmektedir. Katı yasalarla sınıflara ayrılan halksa, yoğun denetim ve gözetim altında yaşamaktadır. Güneşse, kimselerin nasıl, neden olduğunu hatırlamadığı bir dönemden bu yana, "Gökcisim" denilen dev bir kütlenin ardındadır. Her yer buz tutmuş, yaşam sevinci tüm canlılardan el ayak çekmiştir.


Gelgelelim yıpratıcı uykusuzluğuna çare arayan bilim kadını Yuna, geçmişine, kaderine ve en önemlisi de, bir kadın olarak tutkularına sahip çıkarak, beklenmedik bir şekilde gerçekleri sorgulamaya başlar. Topluma dayatılan kuralların, değişmez varsayılan yasaların, sonu gelmez sansürün mutlak olmadığını fark eden Yuna, sorumluluğunu üstlenip, deyim yerindeyse, güneşe açılan kapıyı aralamayı göze alacaktır.


Geçmişle hesaplaşmalar, düzenle çatışan tutkular ve insanı dönüştüren aşklar… Ayşe Kulin, okurlarını sarsıcı bir gelecek hayal etmeye davet ettiği Tutsak Güneş'te, genç bir kadının unutulmaz uyanış hikâyesini anlatıyor.



(Tanıtım Bülteninden)

Tutsak Güneş TIKLA PDF İNDİR !

12.10.2019

Her şey daha güzel dünya için

Mükemmel bir kitap. Gelecek hakkında öngörülen şeyler. Dünyanın insanlık namına daha kötü hale gelmesi ama teknolojinin ileri seviyede gelişmesini ele alan bir kitap. Dünya ne kadar kötü hale gelse bile içlerinde dünyayı ve gelecek nesli düşünen iyi insanların da olduğunu gösteren ve yapılan haksızlıklara göz yummayıp kendilerini tehlikede olsa bile güzel bir dünya için elele veren insanlar. Ayşe Kulin muhteşem bir yazar. Kitabın okunmasını şiddetle tavsiye ederim.


20.12.2016

ütopik gibi gelse de...

Kitap ilk başlarda ütopik gibi gelse de gerçeği ne yazık ki yansıtıyormuş hissi veriyor. Okurken üzülüp düşünüp acabalarla çevirdim her sayfasını.. Kesinlikle okumaya değer...


17.12.2015

ayse kulın farkı

Bosna savasına şahit olan duygu yuklu harıka bır yazardan yıne harika bir kitap..Etkiyeliyici bir hikaye okurken kitap hic bitsin  istemedim ama ne yazıkkı sonu beklediğim gibi olmadı.Okunmaya değer..

Tutsak Güneş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tutsak Güneş, Ayşe Kulin

Yorum Gönder