21 Aralık 2021

Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? Engin Geçtan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Engin Geçtan
Çevirmen: Engin Geçtan

Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Engin Geçtan olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? TIKLA PDF İNDİR !

Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? Yazarı Kimdir ?

Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? yazarı Engin Geçtan 'dır. Engin Geçtan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? PDF indir oku

Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? TIKLA PDF İNDİR !

Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? TIKLA PDF İNDİR !
Dört kişi var hikâyemizde, kahraman sayılıp sayılmayacakları okuyucuya bırakılmış,. Yaşamı düşlerinde sürdümeyi seçmiş, dik başlı eski zaman bakiresi; dünyaya kaydını bir türlü yaptıramamanın tragedyasını komik bir imgeye dönüştürerek yansıtmaya çalışan hüzünlü palyaço; yaşamla buluşmasına bitişe birkaç kala yetişen geçmişi karışık yalnız kadın; ve doğmak için ölen yaşayamamış yazar eskisi. Birkaç kişi daha var tabii, arada bir görünüp kaybolan: ölüm meleği, şaytan, ölümsüz büyücü, vesaire. Ve onllarbirlikte, rastlantısal kesişme noktalarında zaman zaman buluyap ayrılarak ya da hiç buluşamayarak, hiçbikr şeyin değişmediği, ama herşeyin her an farklılaştağı bir zaman diliminin hikâyesini yarattılar.



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? TIKLA PDF İNDİR !Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Günlük Yerim Kaldı İster misiniz?, Engin Geçtan

Yorum Gönder