11 Aralık 2021

Sürgün ve Krallık Albert Camus Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Albert Camus
Çevirmen: Tahsin Yücel

Sürgün ve Krallık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Albert Camus olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sürgün ve Krallık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sürgün ve Krallık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sürgün ve Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Sürgün ve Krallık Yazarı Kimdir ?

Sürgün ve Krallık yazarı Albert Camus 'dır. Albert Camus yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Sürgün ve Krallık PDF indir oku

Sürgün ve Krallık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sürgün ve Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Sürgün ve Krallık TIKLA PDF İNDİR !
Jean-Paul Sartre, Albert Camus'nün ölümünden sonra şunları yazmıştı: "Uzun süre düşünmeden seçimini yapmayan, bir kez seçince de buna bağlı kalan ender insanlardandı... Camus'nün insancılığında, ansızın bastıran ölüme karşı insanca bir davranış varsa; mutluluk yolunda giriştiği o gururlu, katıksız araştırma, insana bu denli aykırı gelen ölüme dayanıyor, ölümle besleniyorsa; Camus'nün yapıtını da, bu yapıttan ayrı düşünülemeyecek yaşamını da, varlığın her anını ölümün elinden kapan bir insanın katıksız, başarılı denemesi olarak görebiliriz. Kırk dört yaşında, 1957 Nobel Ödülünü alan Albert Camus (1913-1960) "Sürgün ve Krallık"ta yer alan altı öyküde, acıma, güçsüzlük, iyilik, kötülük gibi temel insani durumları, insanın davranışlarını güdülendiren "kurban" ve "cellat" ikilemini ele alıyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 142

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 107

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Sürgün ve Krallık TIKLA PDF İNDİR !

17.01.2014

...

Camus´nün birçok kitabının aksine doktrinden yoksundu. Ne egzistanyelizmine, ne ÿ"saçma ekolüÿ"ne rastlanılıyor. Öykülerin her biri yetkinsiz ve havada kalmış.


19.06.2013

Camus ve öykü

Büyük bir Camus hayranı olarak şunu söyleyebilirim ki Camus çok büyük bir romancıdır fakat öyküleri için aynı şeyi söylemek mümkün değildir. Ben bu kitap yerine Yabancı, Düşüş, Veba gibi romanlarını tavsiye ederim...


19.06.2013

Camus ve hikaye

Camus´un büyük bir hayranı olmama rağmen şunu içtenlikle söyleyebilirim ki Camus çok büyük bir romancıdır fakat hikayecilik ayrı bir şeydir. Bence hikayeleri ancak normal sayılabilecek seviyededir.

Sürgün ve Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Sürgün ve Krallık, Albert Camus

Yorum Gönder