22 Aralık 2021

Son Hafriyat Emrah Serbes Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,08 TL
Yazarı: Emrah Serbes
Çevirmen: Emrah Serbes

Son Hafriyat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emrah Serbes olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Hafriyat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Hafriyat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Hafriyat TIKLA PDF İNDİR !

Son Hafriyat Yazarı Kimdir ?

Son Hafriyat yazarı Emrah Serbes 'dır. Emrah Serbes yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Son Hafriyat PDF indir oku

Son Hafriyat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Hafriyat TIKLA PDF İNDİR !

Son Hafriyat TIKLA PDF İNDİR !
Behzat Ç., Cinayet Büro Amirliği'nde başkomiser, hayata karşı işlenen suçlar uzmanı...

Başına gelenlerden sonra lanet etmiş, çekip gitmişti aslında. (Dizinin ilk kitabı Her Temas İz Bırakır'ı okuyanlar bilir.) Hayır, hâlâ işinin başında! Ama ağzını bıçak açmıyor. Tek bir laf çıkmıyor ağzından. El işaretleriyle, çehresiyle, suskunluklarla anlatıyor anlatacağını - ve tabii dellenmeleriyle...

Bu bir AnKara polisiyesidir...

Behzat Ç. ve ekibi, kötü bir Renault Toros'la Sakarya Caddesi'nden Ayaş'a kadar altını üstüne getiriyor Ankara'nın.

Sadece cinayetçiler değil, belediyenin envai çeşit birimi de altını üstüne getiriyor Ankara'nın. Her yer hafriyat. Kavşak inşaatıydı, kabloydu, boruydu, tamirattı...

Sadece onlar da değil ama... Kendine 'Red Kit' diyen bir adam da çukurlar kazıp duruyor. Öldürdüklerini tabuta koyup gömüyor o çukurlara - gömüp polise haber veriyor. Çok acayip, çok da zeki bir adam bu, feleğin çemberinden geçmiş, içinde intikam acısı... Belli, polisle bir meselesi var.

Behzat Ç. ve ekibi, Ahlak Bürosu'na bile nasip olup da hâlâ kendilerine verilmeyen bir Megane'ın hayalini kurarak, kötü Renault'yla Ankara'da fink atıp Red Kit'i arıyor.

Bir AnKara polisiyesi...



Sayfa Sayısı: 291

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Son Hafriyat TIKLA PDF İNDİR !

07.06.2014

*

Sizce kesin okunması gereken bir kitap mı?


07.04.2014

Sür

Kitabı elime aldığımda -ilk kitabı okumama rağmen- bir haftada falan bitiririm diyordum. Bir de baktım ki aldığım gün yarılamışım kitabı! Sade ve olağan manzarayı anlatan Emrah Serbes bizi bizden vuruyor aslında. Verdiği ayrıntılar olaydan uzaklaştırmıyor, sağlamlaştırıyor. En başarılı kitabı bence.


15.08.2011

Türk Polisiyesinde Yeni Dönem

Polisiye kitaplarda genellikle olaylar ön plana çıkarken Emrah Serbes´in kitabında karakterler açık farkla ön plana çıkıyor. Türkiye´de yazılmış hemen hemen tüm polisiyeleri okumuş biri olarak söyleyebilirim ki tek kelime ile Türk polisiyesi için zamanın ötesinde bir eser. Herkese okumasını tavsiye ederim.

Son Hafriyat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Son Hafriyat, Emrah Serbes

Yorum Gönder