9 Aralık 2021

Son Bakış Irmak Zileli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Irmak Zileli
Çevirmen: Irmak Zileli

Son Bakış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Irmak Zileli olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Bakış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Bakış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Bakış TIKLA PDF İNDİR !

Son Bakış Yazarı Kimdir ?

Son Bakış yazarı Irmak Zileli 'dır. Irmak Zileli yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Son Bakış PDF indir oku

Son Bakış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Bakış TIKLA PDF İNDİR !

Son Bakış TIKLA PDF İNDİR !

Irmak Zileli bu romanında genç bir kadının ölüme giderkenki son birkaç dakikasından hareketle, geriye doğru hayatlar ve kuşaklar boyunca aktarılan bakışların izini sürüyor. Aynı zamanda insanın hayata, geçmişe, kendi varlığına ya da yokluğuna yönelen bir bakış bu...

Son Bakış yabancılığın ve dilsizliğin nasıl bir şey olduğunu anlamanın ve anlatabilmenin yolunu arayan bir roman. Bu nedenle de evvela dille uğraşan,dilin kendisini romanın meselesi yapan bir metin. Türkiye'ye kaçak yollardan girmiş, girerken biricik sevgilisi Kaveh'i yitirmiş Tina'nın iç sesi okuru yanına çağırıyor. Son yolculuğunda ona eşlik edilmesini bekliyor.

Hem yakarış, hem hesaplaşma olarak okunabilecek Son Bakış, Irmak Zileli'nin edebiyatta açtığı hattı derinleştiriyor.

"Ah insan zihni nasıl da kaydedemiyor aslında hiçbir şeyi olduğu gibi, çünkü sonradan ekliyorsun kendi bakışını onunkine, sonraki bakış diye bir şey de var aslında, hiçbir bakış son olarak kalmıyor,kendi son bakışının üstüne ister istemez yenisinin gölgesi düşüyor."

( Tanıtım Bülteninden)

Son Bakış TIKLA PDF İNDİR !

27.10.2020

Etkileyici Bir kitap

İç monologları çok akıcı bir şekilde sunan ve karakter analizlerini de bu iç monologlar üzerinden derin bir şekilde inceleyen etkileyici bir kitap. Aldığı Duygu Asena ödülünü neden hakkettiği iyi bir şekilde anlaşılıyor. Irmak Zileli çağdaş edebiyatımızın önemli yazarlarından biri olma konusunda sağlam adımlarla ilerliyor. Aldığı 2 ödülle de zaten bunu göstermiştir.


21.10.2020

mutlaka okunmalı,

empati duygunuzu yoğun şekilde uyaran ve an denen zaman diliminin nasıl bir ömrü barındırdığına dair cok güzel ve akıcı bir kitap, hayata dair her şeyi sorgulatıyor, yazarının fikrine ve kalemine sağlık...


19.10.2020

Okunması gereken bir kitap

Kitabın bir derdi var ve derdini anlatırken ölmek üzere olan bir kızın gözünden anlatıyor. Bu şekilde kurgulanmış olmasını çok beğendim. Muhteşem bir kitap. Dili de çok akıcı

Son Bakış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Son Bakış, Irmak Zileli

Yorum Gönder