21 Aralık 2021

Soğukkanlılıkla Truman Capote Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Truman Capote
Çevirmen: Ayşe Ece

Soğukkanlılıkla indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Truman Capote olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Soğukkanlılıkla eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Soğukkanlılıkla ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Soğukkanlılıkla TIKLA PDF İNDİR !

Soğukkanlılıkla Yazarı Kimdir ?

Soğukkanlılıkla yazarı Truman Capote 'dır. Truman Capote yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Soğukkanlılıkla PDF indir oku

Soğukkanlılıkla indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Soğukkanlılıkla TIKLA PDF İNDİR !

Soğukkanlılıkla TIKLA PDF İNDİR !


20. Yüzyıl Amerikan edebiyatının en önemli eserlerinden Soğukkanlılıkla'da Truman Capote, Kansas'ta cezaevinden yeni çıkan iki kişinin orta sınıf bir Amerikan ailesinin tüm fertlerini öldürmesiyle başlayan sürecin izini sürer.


O gün için yalnızca küçük bir gazete haberi olan ancak sonrasında tarihe "nedensiz" işlenmiş en vahşi cinayetlerden biri olarak geçen Clutter davasının ayrıntılarını öğrenmek üzere, Bülbülü Öldürmek'in ünlü yazarı Harper Lee ile birlikte gittikleri Kansas'ta, faillerin idamına kadar devam eden bir araştırmanın içinde bulur kendini. Ailenin yakınlarıyla, soruşturmayı yürüten dedektiflerle, cezaevindeki mahkûmlarla yıllarca süren görüşmelerin sonucunda ortaya çıkan bu roman, gerçek bir
olaydan esinlenerek kaleme alınmış ilk edebi eser olarak da literatüre geçer. Suç ve suçlu psikolojisinin ustalıkla işlendiği satırlarda kendini olayın bir parçası olarak gören okur, sonunu bildiği halde kitabı bitirdiğinde cinayetlerin asıl sorumlusunun kim olduğuna karar vermekte zorlanır.
İki kez filme uyarlanan, kitabın yazılış sürecinin ele alındığı Capote filmiyle de Philip Seymour Hoffman'a en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazandıran Soğukkanlılıkla gerçeğin edebiyat ile buluştuğu bir kült roman...
(Tanıtım Bülteninden)

Soğukkanlılıkla TIKLA PDF İNDİR !

22.05.2020

muhteşem bir eser

Hem anlatımı hem karakterler hem de gerçek bir öykü olması açısından çok etkileyici bir kitaptı. Capote ye hayran olmamak ve takdir etmemek imkansız, çok iyi bir iş çıkarmış. 400 sayfayı çabucak okuyup bitirdim etkisinden uzun süre kurtulamadım, sonra gittim filmini de izledim ama kitabı gibi olmuyor tabi.


23.09.2019

Suçlu Psikolojisi

İki suçlunun cinayet sonrası hangi ruh haliyle hareket ettiğinin mükemmel anlatımı.


30.09.2018

Mükemmel

Gerçek bir öykünün muhteşem anlatımı. Grafik tanımlamalar ile film gibiydi.

Soğukkanlılıkla TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Soğukkanlılıkla, Truman Capote

Yorum Gönder