10 Aralık 2021

Siddhartha-Ciltli Hermann Hesse Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Hermann Hesse
Çevirmen: Kamuran Şipal

Siddhartha-Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hermann Hesse olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Siddhartha-Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Siddhartha-Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Siddhartha-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Siddhartha-Ciltli Yazarı Kimdir ?

Siddhartha-Ciltli yazarı Hermann Hesse 'dır. Hermann Hesse yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Siddhartha-Ciltli PDF indir oku

Siddhartha-Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Siddhartha-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Siddhartha-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Hindistan'da yaşayan genç bir Brahman olan Siddhartha, varlıklı ve ayrıcalıklı hayatını bırakır ve öz benliğini bulmak için yola çıkar. Nirvana'ya giden dönemeçli yolda güzel bir kadının kollarından, şöhretin ve zenginliğin tuzaklarından geçecek ve anlamın öğretilemeyeceğini, ancak deneyimlenebileceğini görecektir; aydınlanmaya yalnız aramayı bıraktığı zaman ulaşacağını anlayacaktır.

1922'de yayımlandığından beri milyonlarca insana kılavuzluk eden Siddhartha, Doğu ve Batı din geleneklerini psikanaliz ve psikolojiyle birleştiren, insanlığa dair derin bir empati duygusuyla yazılmış, 20. yüzyılın ortaya çıkardığı en önemli ve en sarsıcı alegorilerden biri.

(Tanıtım Bülteninden)

Siddhartha-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

22.09.2020

Tekrar okurum

Bu alanda okuduğum ilk kitaptı ve çok beğendim. İlk başlarda biraz yavaş ilerliyor gibiydi sonra aktı gitti. Yalın bir anlatımla derin anlamlar kazandırmayı başarmış. Düşündürücü ve etkileyici.


30.03.2020

okunmalı

"mutlaka okunmalı" kategorisine girecek kitaplardan, oldukça akıcı ve yalın bir dili var ayrıca sevdiğiniz kitapların ciltli versiyonlarını kitaplığınızda saklamayı seviyorsanız, bu versiyon onun için de çok hoş.

Siddhartha-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Siddhartha-Ciltli, Hermann Hesse

Yorum Gönder