21 Aralık 2021

Sevgi Öğretmeni Sinan Yağmur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Sinan Yağmur
Çevirmen: Sinan Yağmur

Sevgi Öğretmeni indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Yağmur olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevgi Öğretmeni eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevgi Öğretmeni ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevgi Öğretmeni TIKLA PDF İNDİR !

Sevgi Öğretmeni Yazarı Kimdir ?

Sevgi Öğretmeni yazarı Sinan Yağmur 'dır. Sinan Yağmur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sevgi Öğretmeni PDF indir oku

Sevgi Öğretmeni indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevgi Öğretmeni TIKLA PDF İNDİR !

Sevgi Öğretmeni TIKLA PDF İNDİR !

Kimine göre bir meslek, kimine göre bir kariyer vesilesi, kimine göre de sosyal güvence yolu olarak görüldü öğretmenlik. Öğretmenlerin seven sarmalayan aydın ve bilge yüreği pek görülmedi, görülmek istenmedi. Oysa sevgi yolunun ışıklarıydı gözleri, karamsarve başa gelen olmaz işlerin umutsuzluğunda naif bir ümit sesiydi sözleri. Değerlerini ya okuldan mezun olunca yahut da onları toprağa verince anladığımız kahramanlarımızdı öğretmenlerimiz. Çocukluğumuzda elimizden tutan tebessüm dolu bakıştı öğretmen, gençliğimizde bilgelik üfleyen bahar nefesleriydi öğretmenler.


Bize kimsenin sabır göstermediği yerde sabrederek sabrı öğreten, önemsenmediğimizi hissettiğimiz de "sen değerlisin" sözünü yüreklerimize akıtansevgi kaynağımızdır öğretmenler. Her öğretmen bir sevgi peteğidir, arısı da öğrenci, çiçeği de öğrenci olan bir sevgi öğretmeni… Onlar bize sevgiyi öğretmezler, yaşatırlar.



(Tanıtım Bülteninden)





Sevgi Öğretmeni TIKLA PDF İNDİR !Sevgi Öğretmeni TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sevgi Öğretmeni, Sinan Yağmur

Yorum Gönder