10 Aralık 2021

Sevgi Kokulu Hikayeler Melahat Erten Tekeşin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,0 TL
Yazarı: Melahat Erten Tekeşin
Çevirmen: Melahat Erten Tekeşin

Sevgi Kokulu Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melahat Erten Tekeşin olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 412 sayfalık Sevgi Kokulu Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevgi Kokulu Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevgi Kokulu Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Sevgi Kokulu Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Sevgi Kokulu Hikayeler yazarı Melahat Erten Tekeşin 'dır. Melahat Erten Tekeşin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sevgi Kokulu Hikayeler PDF indir oku

Sevgi Kokulu Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 412 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevgi Kokulu Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Sevgi Kokulu Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Mutluluk enerjimin düştüğü dönemlerde, rahat bir yere oturup geçmişimde gezinirim. Yağmur sonrası, güneşin ısıttığı topraktan yükselen kokuları yudum yudum içime çekerim.

Belleğimde yer bulmuş olaylar, sinema şeridi gibi sıraya geçerler. İçlerinde, kendinizi de bulacağınız aslına uygun gerçek hikâyeler oluşturdum.

Yazması benden, okuması sizden olsun.

Saygılarımla.

(Tanıtım Bülteninden)

Sevgi Kokulu Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Sevgi Kokulu Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sevgi Kokulu Hikayeler, Melahat Erten Tekeşin

Yorum Gönder