2 Aralık 2021

Sessizin Payı Nurdan Gürbilek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Nurdan Gürbilek
Çevirmen: Müge Gürsoy Sökmen

Sessizin Payı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nurdan Gürbilek olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sessizin Payı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sessizin Payı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sessizin Payı TIKLA PDF İNDİR !

Sessizin Payı Yazarı Kimdir ?

Sessizin Payı yazarı Nurdan Gürbilek 'dır. Nurdan Gürbilek yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sessizin Payı PDF indir oku

Sessizin Payı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sessizin Payı TIKLA PDF İNDİR !

Sessizin Payı TIKLA PDF İNDİR !
Kavramlara edebiyatın içinden bakan denemelerden oluşuyor Sessizin Payı. "Adalet"i Dostoyevski'nin, "vicdan"ı Tolstoy'un, "merhamet"i Orhan Kemal'in, "utanç"ı J. M. Coetzee'nin, son yılların vazgeçilmez "kutuplaşma"sını Peyami Safa'nın penceresinden okuyan denemeler. Edebiyat yapıtlarıyla "dışarısı" arasında sert geçişlerle ilerleyen, kitap sayfalarıyla şehrin sokakları, duruşma salonları, tarihin yıkıntıları arasında gidip gelen yazılar.

İki sorunun cevabını arıyor Gürbilek. Birincisi: Sessizin - henüz konuşmayanın, konuşma imkânı olmayanın, artık konuşamayacak olanın- el konulmuş payını geri alabilir mi yazı? İkincisi: Yazarlar konuşamayanlar adına da konuştuklarına inanmak ister. Ama yazının da bir sessizi vardır. Sessizin payına bu kez kendisi el koymadan var olabilir mi yazı?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Sessizin Payı TIKLA PDF İNDİR !

27.03.2015

muhteşem

Nurdan Gürbilek´i uzunca bir süredir takip ediyorum, son kitabını da çok beğendim. En sevdiğim kitabı ise kesinlikle Ev Ödevi´dir...

Sessizin Payı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sessizin Payı, Nurdan Gürbilek

Yorum Gönder