28 Aralık 2021

Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V Volker Kutscher Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,85 TL
Yazarı: Volker Kutscher
Çevirmen: Gülçin Wilhelm

Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Volker Kutscher olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V TIKLA PDF İNDİR !

Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V Yazarı Kimdir ?

Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V yazarı Volker Kutscher 'dır. Volker Kutscher yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V PDF indir oku

Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V TIKLA PDF İNDİR !

Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V TIKLA PDF İNDİR ! Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V TIKLA PDF İNDİR !

03.09.2019

Gereon Rath

Gereon Rath, hiç de tipik olmayan bir komiser. Bir kere asla kuralları sevmiyor, biraz yalnız bir insan ama yalnızlığı da çok seviyor. Yalnız çalışmayı da seviyor, birilerine sürekli gidip rapor vermek, çom tarzı değil (bizim Behçet Ç gibi). Caz ve konyak, ayrılmaz ikilisi. Aşık ama sevgilisi için içi erimesine karşın, bazan onu görmek bile istemiyor, yalnızlığı tercih ediyor. Sezgileri ise çok kuvvetli, kafası da çalışınca, bazan başını belaya sokarak da olsa, olayları çözüyor. Ben Gereon Rath'ı çok sevdim..

Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sessiz Ölüm-Gereon Rath'ın İkinci V, Volker Kutscher

Yorum Gönder