18 Aralık 2021

Serbest Düşüş William Golding Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: William Golding
Çevirmen: Nilgün Miler

Serbest Düşüş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı William Golding olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Serbest Düşüş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Serbest Düşüş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Serbest Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

Serbest Düşüş Yazarı Kimdir ?

Serbest Düşüş yazarı William Golding 'dır. William Golding yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Serbest Düşüş PDF indir oku

Serbest Düşüş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Serbest Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

Serbest Düşüş TIKLA PDF İNDİR !
Sammy Mountjoy babasını hiç tanımadan yoksulluk içinde büyümüşse de, resimlerini Tate Gallery'nin duvarlarında görebilmiş yetenekli bir ressamdır. İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanlara esir düşer ve işkence tehdidiyle karanlık bir hücreye kapatılır. Kör karanlığın, tecridin ve kendisini bekleyen akıbetin dehşetiyle geçmiş hayatını gözden geçirir. Hayatının anlamını aniden nasıl yitirdiğini, hangi hatasının onu bugün olduğu kişiye dönüştürdüğünü düşünür ve yön duygusunu yitirip kendi varoluşunun labirentine düşüşünü sorgulamaya koyulur. Sorumluluğu ne zaman başlamış, karanlık ne zaman çökmüştür? Sammy hayatında özgür iradesinin elinden bütünüyle kayıp gittiği anı tespit etmeye çalışır. O anı hazırlayan olayların izini sürdüğü bu sorgulama, onu insan olmanın ne anlama geldiğine dair daha derin bir kavrayışa götürür. Golding dehasını bütünüyle edebiyatın hizmetine verdiği Serbest Düşüş'ü "Bir itiraf" olarak niteleyerek kendi hayatıyla Sammy'ninki arasındaki paralelliklere dikkat çekmişti.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Serbest Düşüş TIKLA PDF İNDİR !Serbest Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Serbest Düşüş, William Golding

Yorum Gönder