11 Aralık 2021

Rüyanın Öte Yakası Ursula K. Le Guin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,48 TL
Yazarı: Ursula K. Le Guin
Çevirmen: Aylin Ülçer

Rüyanın Öte Yakası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ursula K. Le Guin olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüyanın Öte Yakası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüyanın Öte Yakası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüyanın Öte Yakası TIKLA PDF İNDİR !

Rüyanın Öte Yakası Yazarı Kimdir ?

Rüyanın Öte Yakası yazarı Ursula K. Le Guin 'dır. Ursula K. Le Guin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Rüyanın Öte Yakası PDF indir oku

Rüyanın Öte Yakası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüyanın Öte Yakası TIKLA PDF İNDİR !

Rüyanın Öte Yakası TIKLA PDF İNDİR !
Herkes rüya görür. Peki ya bir gün rüyalarınız gerçek, hatta gerçekliğin ta kendisi olsa? Rüyalarınızla gerçekliği sürekli yeni baştan yaratsanız? Rüyanın Öte Yakası'nda Ursula K. Le Guin her zamanki usta anlatımı ve özgün bakış açısıyla bu soruya yanıt arıyor. Denklemin bir tarafında, gördüğü rüyalarla tüm insanlığın ve hatta evrenin kaderini değiştirmeye muktedir gönülsüz bir kahraman, diğer tarafındaysa onun gücünü "faydalı işler" yapmak için kullanırken iktidar hırsına yenik düşen bir bilimadamı var. Gönülsüz kahraman omzundaki bu ağır yükten kurtulmak, herkes gibi dünyanın bir parçası olmak istiyor; bilim adamıysa bu olağanüstü yeteneği kullanıp daha iyi, daha "akılcı" bir dünyanın mimarı olmak. Rüyanın Öte Yakası, hayal gücünü kamçılayan olay örgüsü ve derin felsefi boyutuyla LeGuin severlerin ve fantastik edebiyat tutkunlarının kaçırmaması gereken bir roman.



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Rüyanın Öte Yakası TIKLA PDF İNDİR !

14.06.2020

Çok İyi

Aşırı beğendiğim bir kitap oldu, soluksuz okudum.


22.07.2014

ÇOK GÜZEL

Ursula K. Le Guin in daha önce çok beğendiğim Mülksüzler kitabını, ve benim için hayal kırıklığı olan Karanlığın Sol Eli kitaplarını okumuştum. Bu roman ise, kesinlikle en az Mülksüzler kadar güzel. Daha ilk sayfalarından itibaren, okuru kendine bağlıyor. Genel olarak Ursula K. Le Guin romanlarını takip eden okurların, bu kitabı da beğeneceklerine eminim.


24.08.2013

kapak Tasarımı

Kapak çalışması, "Stalker" filminden aşırılmakla kalsa gene iyi, bir de üzerine çok kötü bir işçilik ile yönetmenin vizyonu hiçe sayılarak felaket bir kolaj çıkarılmış ortaya. Yazık.

Rüyanın Öte Yakası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Rüyanın Öte Yakası, Ursula K. Le Guin

Yorum Gönder