11 Aralık 2021

Romanov Komplosu Glenn Meade Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,15 TL
Yazarı: Glenn Meade
Çevirmen: Ali Cevat Akkoyunlu

Romanov Komplosu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Glenn Meade olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Romanov Komplosu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Romanov Komplosu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Romanov Komplosu TIKLA PDF İNDİR !

Romanov Komplosu Yazarı Kimdir ?

Romanov Komplosu yazarı Glenn Meade 'dır. Glenn Meade yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Romanov Komplosu PDF indir oku

Romanov Komplosu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Romanov Komplosu TIKLA PDF İNDİR !

Romanov Komplosu TIKLA PDF İNDİR !

Bazı Sırlar Asla Çözülemez…



Dr. Laura Pavlov, 20. yüzyılın en büyük muammalarından birine ışık tutacak bir gizemi çözmek üzeredir. Rusya'nın Yekaterinburg şehrinde yapılan bir kazı sırasında, son Çar ve ailesinin 1918 yılında infaz edildiği bölgede, buz içinde bozulmadan kalmış bir ceset bulunur. Bu yeni bulgu, Romanov ailesinin ortadan yok olmasıyla ilgili yeni ipuçları sağlar. Ailenin, özellikle de kızları Prenses Anastasia'nın ölümü, ardında bir sürü soru işareti bırakmıştır. Bu keşif Pavlov'u, yıllardır saklı kalmış bir gizli görevin peşinde; sırların, yalanların ve aldatmacanın girdabı içinde geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarır. Ülkemizde de geniş bir okur kitlesine sahip olan Glenn Meade, tarihsel gerçeklere dayanarak yazdığı Romanov Komplosu'nda, savaşın zor koşullarında, temelinde tarihin en çarpıcı olaylarından birinin olduğu, aşkın ve dostluğun sınandığı, nefes kesici bir hikâye anlatıyor.



... Ve bazı sorular sonsuza


Kadar yanıtsız kalır



(Tanıtım Bülteninden)

Romanov Komplosu TIKLA PDF İNDİR !

17.10.2020

Tavsiyemdir

Romanov Komplosu Glen Meade'nin okuduğum ilk kitabı. Gerçekten sürükleyici bir macera romanıydı. Gerek kurgusu, gerekse okuyucuya sunduğu genel kültür mahiyetindeki tarih bilgisiyle iyiki okudum dedirten bir kitap. Bu yorumu yazdığımda yazarın beş kitabını daha keyifle okudum, kesinlikle tavsiye ederim.


10.07.2020

Biraz üzücü ama okuduğum için mutluyum.

Çok nadiren bazı kitaplarda olayları sanki önünüzde oluyormuş gibi izlersiniz ve bitirdiğinizde kapağı kapatıp içindeki karakterlerle vedalaşırsınız. Bu kitap öyle bir kitap.


03.01.2014

MUHTEŞEM Bİ YAZAR

Bütün kitaplarını okudum, yeni bi kitabı çıkarmı  diye sürekli kitap sitelerini takip ediyorum.  Romanov Komplosuda diğer kitapları gibi süper, heyecan ,aksiyon ve muhteşem final.

Romanov Komplosu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Romanov Komplosu, Glenn Meade

Yorum Gönder