11 Aralık 2021

Papazın Kızı George Orwell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,35 TL
Yazarı: George Orwell
Çevirmen: Berrak Göçer

Papazın Kızı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı George Orwell olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Papazın Kızı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Papazın Kızı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Papazın Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Papazın Kızı Yazarı Kimdir ?

Papazın Kızı yazarı George Orwell 'dır. George Orwell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Papazın Kızı PDF indir oku

Papazın Kızı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Papazın Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Papazın Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Taşradaki bir kilise papazının kızı olan Dorothy Hare, babasının tüm görevleri onun üstüne yıkmasıyla dükkân borçlarından mıntıka işlerine, bağış toplamaktan cemaati pohpohlamaya her şeyden sorumlu hale gelmiştir. Dorothy'nin Tanrı'ya inancı tamdır, hayatın kendisine biçtiği rolü şikâyet etmeden kabullenmiştir. Ama bir gün, o güçlü rutin aniden sarsılır ve Dorothy kendini beş parasız halde sokaklarda, tanımadığı insanlarla, ağır işçilik yaparken bulur – dahası, kim olduğunu hatırlamamaktadır.



Orwell, bir gecede toplumun bir kesiminden bambaşka bir kesimine taşıdığı Dorothy vasıtasıyla 1930'ların İngiltere'sinde kadınların, işçilerin, evsizlerin haline ışık tutuyor. Deneysel sayılabilecek anlatım biçimleriyle yazarın edebiyatında özel bir yere sahip olan Papazın Kızı, inancın ve inançsızlığın, ahlakın ve düşkünlüğün, paranın ve yoksulluğun sorgulandığı eşsiz bir roman.


(Tanıtım Bülteninden)


Papazın Kızı TIKLA PDF İNDİR !

01.07.2020

Okunmalı

Unutulmayacak karakterlerden biri Dorothy. Bu karakterin güvenli çemberinden çıkıp gerçek hayatla karşılaştığında hayatı,toplumu,inançları nasıl sorguladığını anlatan güzel akıcı bir kitap.


09.06.2020

1930'ların İngilteresine ışık tutmak

Taşradaki bir kilise papazının kızı olan Doroth babasının tüm görevleri ona yıkmasıyla rutin ağır görevlerini yaparken bir gün aniden kim olduğunu unutarak kendini sokaklarda, ağır işlerde bulur.Bir okulda öğretmenlikte yapar, aslında çocuklara yaklaşımı ilk önce çok doğru iken okul müdürü ve velilerin baskısı sebebiyle normal bir öğretmene dönüşür.Kitabın bu kısmi öğretmenler için çok faydalı olabilir.Kısaca yazar 1930ların Ingilteresinde kadınların, işsizlerin, evsizlerin haline ışık tutuyor.Dili akıcı ve anlaşılır.


18.12.2019

Çok beğendim

George orwell'in en sevdiğim 3 kitabından biri. Bir solukta okuyacağınıza eminim

Papazın Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Papazın Kızı, George Orwell

Yorum Gönder