21 Aralık 2021

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 Halil İnalcık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,26 TL
Yazarı: Halil İnalcık
Çevirmen: Halil İnalcık

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil İnalcık olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Araştırma - Tarih kategorisinde yer almaktadır. Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 Yazarı Kimdir ?

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 yazarı Halil İnalcık 'dır. Halil İnalcık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Araştırma - Tarih kategorisinde olup, Osmanlı Tarihi türündedir.

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 PDF indir oku

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi, Osmanlı tarihini dünya tarihinin ayrılmaz bir parçası haline getiren Halil İnalcık'ın, orijinali Cambridge University Press tarafından yayınlanan eseridir.



Bu eser aynı zamanda, İkinci Dünya Savaşı'na dek siyasi ve askeri olaylardan ötesini sorgulamayan tarihçilik yaklaşımının, toplumsal ve ekonomik boyutların da katılarak zenginleşmesiyle değişen dünya tarihçiliğinin, Osmanlı tarihi bölümüne dair bir çalışma olarak düşünülüp kaleme alınmıştır. Bu çalışma, gelecek nesil tarihçiler için daha derinlemesine çalışmalar bekleyen yeni gündem maddelerini ve metodolojik örnekleri de içerir. Bu ilk ciltte Halil İnacık'ın 1300-1600 döneminin sosyal ve ekonomik tarihine dair,esere de damgasını vuran yaklaşımının ana hatları çiziliyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi'nin ikinci cildi 2018 yılında okurlarla buluşacaktır.



(Tanıtım Bülteninden)

Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 TIKLA PDF İNDİR !Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Araştırma - Tarih
Tür; Osmanlı Tarihi
Etiketler; Araştırma - Tarih, Tarih, Osmanlı Tarihi, Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi 1, Halil İnalcık

Yorum Gönder