8 Aralık 2021

Örümcek Ağı Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,65 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Çiğdem Öztekin

Örümcek Ağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Örümcek Ağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Örümcek Ağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Örümcek Ağı TIKLA PDF İNDİR !

Örümcek Ağı Yazarı Kimdir ?

Örümcek Ağı yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Örümcek Ağı PDF indir oku

Örümcek Ağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Örümcek Ağı TIKLA PDF İNDİR !

Örümcek Ağı TIKLA PDF İNDİR !

Dışişlerinde gelecek vaat eden saygın bir diplomatın karısı olan Clarissa sürekli düş kurmakta, varsayımlar üretmektedir. Yine bir gün, "Aşağıya indiğimde kütüphanede bir ceset bulursam ne yaparım?" diye düşünür.
Ve sonunda ne yapacağını görme şansını yakalar, bir ceset bulur… hem de evinin salonunda. Onu ortadan kaldırma çabası içinde, evindeki konuklardan kendisine destek vermelerini ve suç ortağı olmalarını ister. Ancak tam da cesedi yok edip, katili araştırma çabalarına giriştikleri sırada bir polis müfettişi çıkagelir ve bu gizem dolu olayların başlangıcı olur.


"Kendimi giderek artan bir sabırsızlıkla sayfaları çevirirken buldum…"

- David Robson, Sunday Telegraph -

(Tanıtım Bülteninden)

Örümcek Ağı TIKLA PDF İNDİR !Örümcek Ağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Örümcek Ağı, Agatha Christie

Yorum Gönder