1 Aralık 2021

Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 Yazarı Kimdir ?

Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 PDF indir oku

Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 TIKLA PDF İNDİR !
Başı dara düşenler, yarattıkları düş dünyasında bulurlar yollarını. Ayakta kalabilmek için sığındıkları bu dünya bir yandan onları yaşatırken, bir yandan da hikayelerini örer. Dağın Öte Yüzü üçlüsü darda kalanların yarattıkları düş dünyasının büyük bir görkemli hikayesidir.
Üçlünün ilk kitabı Ortadirek'te uzun ve zorlu yolda yürüyenler anlatılır. Bir çile yürüyüşüdür bu; varacakları yerde onları sadece ayakta kalmak mücadelesi bekliyor olsa da, her yürüyüş bir umuttur. Pamuklar toplanmadan Çukurova'ya ulaşmak, çileye ve umuda da ulaşmaktır.
"Türk romancısı Yaşar Kemal'in Ortadirek romanı edebiyatın büyük insan manzaralarından biridir. Bu roman aslında Savaş ve Barış ve Moby Dick boyutlarında bir yapıttır."
- Michel Cournot, Le Monde,



Sayfa Sayısı: 364

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 TIKLA PDF İNDİR !

03.03.2019

Başlangıç için

Herkesin bir dağı vardır öte yüzlerine yürümek mümkün olmayan çünkü cesaret yetmez o dağları aşmaya. Bazı dağları açlık, sefalet aşar. Ne büyük bir yorgunluktu dağın öte yüzüne aşmak. Sen yürürken ben yoruldum, yoruldukça küfür yedim, küfür yedikçe sen oldum.

Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ortadirek - Dağın Öteki Yüzü - 1, Yaşar Kemal

Yorum Gönder