5 Aralık 2021

O Gün İçin Bir Şemsiye Wilhelm Genazino Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Wilhelm Genazino
Çevirmen: Çağlar Tanyeri

O Gün İçin Bir Şemsiye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Wilhelm Genazino olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık O Gün İçin Bir Şemsiye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. O Gün İçin Bir Şemsiye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
O Gün İçin Bir Şemsiye TIKLA PDF İNDİR !

O Gün İçin Bir Şemsiye Yazarı Kimdir ?

O Gün İçin Bir Şemsiye yazarı Wilhelm Genazino 'dır. Wilhelm Genazino yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

O Gün İçin Bir Şemsiye PDF indir oku

O Gün İçin Bir Şemsiye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
O Gün İçin Bir Şemsiye TIKLA PDF İNDİR !

O Gün İçin Bir Şemsiye TIKLA PDF İNDİR !
O Gün İçin Bir Şemsiye'nin kırk altı yaşındaki anlatıcısı, bir "ayakkabıdenetçisi"dir. Satışa sunulacak yeni modelleri test etmek için Frankfurtsokaklarında henüz sadece kendisinin giyebildiği ayakkabılarla gezinir.Hayatta kendi yolunu bulamamıştır, ama yolda eski aşklarını, arkadaşlarınıve anılarını bulur. Bir "varış noktası" yoktur görünürde, ama heradımda insan ruhunun görünmez yerlerine biraz daha yaklaşır. Sadecesokaklarda değil, bilincin coğrafyasında da yürür ve sıradan görünen birinsanın ne denli sıradışı olabileceğini düşündürür. Varoluşsal sorgulamalariçin alışılmadık ölçüde canlı üslubu ve keskin gözlem gücüyle eşyayave insanlara her baktığında hayatın bize unutturmaya çalıştığı bir gerçeğihatırlatır: Yine hayatın kendisini.

Hayatlarının yağmurlu ve uzun bir günden, bedenlerinin de o gün içingereken bir şemsiyeden başka bir şey olmadığını hissetme noktasına gelmiş insanların, Wilhelm Genazino'yla derin ve keyifli bir yürüyüşeçıkacakları O Gün İçin Bir Şemsiye'yi Çağlar Tanyeri Almanca aslından çevirdi.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Jaguar Kitap O Gün İçin Bir Şemsiye TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2015

ÿ"Aykırıÿ" bir yaşam

Kitap tanıtım yazısından da görüleceği gibi, ÿ"aykırıÿ" bir anlatıcının yaşamının kısa bir bölümüne tanıklık ediyoruz.

Anlatıcı, kolay anlaşılabilecek, sevilebilecek, empati kurulabilecek biri değil. Çarpıcı gözlemleri, hayatı sorgulama biçimi, yargıları da öyle.

Zaman zaman tedirgin edici, okura kahramanın çok mahrem anılarına, hayatına giriyormuş rahatsızlığı veren ilginç bir okuma.

O Gün İçin Bir Şemsiye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, O Gün İçin Bir Şemsiye, Wilhelm Genazino

Yorum Gönder