5 Aralık 2021

Kayıtsızlık Şenliği Milan Kundera Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Milan Kundera
Çevirmen: Ayça Sezen

Kayıtsızlık Şenliği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Milan Kundera olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayıtsızlık Şenliği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıtsızlık Şenliği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıtsızlık Şenliği TIKLA PDF İNDİR !

Kayıtsızlık Şenliği Yazarı Kimdir ?

Kayıtsızlık Şenliği yazarı Milan Kundera 'dır. Milan Kundera yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kayıtsızlık Şenliği PDF indir oku

Kayıtsızlık Şenliği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıtsızlık Şenliği TIKLA PDF İNDİR !

Kayıtsızlık Şenliği TIKLA PDF İNDİR !
Kayıtsızlık Şenliği, Milan Kundera'nın 2003'de yayımlanan Bilmemek'ten sonra kimsenin beklemediği bir anda çıkagelen yeni romanı.

Beş arkadaşın, kayıp annesiyle konuşan Alain'in, işsiz oyuncu Caliban'ın, mutluluğun peşindeki Ramon'un, bir kukla oyunu yazma hayali kuran Charles'ın ve narsisist D'Ardelo'nun hikâyesi. Gerçekle hayali, karakterlerin evreniyle yazarınkini, şimdiki zamanla tarihsel geçmişi üst üste bindirerek başka bir gerçeklik kurmayı hep başarmış bir yazarın, mizah anlayışını kaybetmiş bir yüzyıla bakışı.

Bir yandan en ciddi meselelere ışık tutup diğer yandan tek bir kesin yargıda bulunmamak, bir yandan çağdaş dünyanın gerçekliğiyle büyülenip diğer yandan tüm bu gerçeklikten kaçmak ancak Kundera gibi usta bir yazarın kalemiyle mümkün oluyor. Yapıtının tümünün şaşırtıcı bir özeti gibi de okunabilecek bu kısa roman XXI. yüzyılın klasikleri arasındaki yerini aldı bile.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kayıtsızlık Şenliği TIKLA PDF İNDİR !

23.01.2017

Şaka mı

Gerçekten şaka mı bu kitap. Tek yorumum bu. Vakit kaybı bile değil.


18.11.2015

bayağı kötü...

Kunderanın okuduğum en boş kitabı...artık yazacak birşeyi kalmamış sanki...tamamen vakit kaybı...hiç bir şekilde tatmin etmiyor...keşke eleştirilere bakıp -yorumları inceseydim  


10.08.2015

Kitabın Başlığı

Kitabın özgün adı ÿ"La fête de l´insignifianceÿ": Anlamsızlık Şenliği.
Kitabın başlığında anlamsızlık yerine kayıtsızlık olması çok şey değiştirmiyor mu?
ÿ"insignifianceÿ"ın önemsizlik gibi bir nüansı da var, ancak kayıtsızlık demek istese yazar ÿ"indifférenceÿ" sözcüğünü tercih etmez miydi?

Kayıtsızlık Şenliği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kayıtsızlık Şenliği, Milan Kundera

Yorum Gönder