19 Aralık 2021

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe Haydar Ergülen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Haydar Ergülen
Çevirmen: Haydar Ergülen

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haydar Ergülen olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe TIKLA PDF İNDİR !

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe Yazarı Kimdir ?

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe yazarı Haydar Ergülen 'dır. Haydar Ergülen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe PDF indir oku

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe TIKLA PDF İNDİR !

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe TIKLA PDF İNDİR !

Haydar Ergülen'in uzun zamandır farklı mecralarda yayınlanan, deneme türüne yeni soluk kattığı "alfabe"ler nihayet bir araya geliyorlar…

Üstelik bu daha başlangıç!

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe'de Ergülen; A'dan Z'ye, Aşk'tan Devrim'e, Cumartesi Anneleri'nden Neşet'e, Nar'dan Üzüm'e ve Zeytin'e, Eskişehir'den Napoli'ye, Üç Fidan'dan Gezi'ye, Karantina'dan Göçmen'lere… otuz iki kısım tekmili birden bildiğimiz(i sandığımız) bütün kavram ve kelimelere Haydar Ergülen'ce karşılıklar veriyor.

Şiirden yola çıkan, hatıralarda duraklayan, günceli kuşatan yepyeni bir "lügatçe".

"Nişanlılık kadar güzel ne var?"

(Tanıtım Bülteninden)

Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe TIKLA PDF İNDİR !Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Nişanlılar İçin Şarkılı Alfabe, Haydar Ergülen

Yorum Gönder