25 Aralık 2021

Nazi ve Berber Edgar Hilsenrath Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,6 TL
Yazarı: Edgar Hilsenrath
Çevirmen: Ahmet Öz

Nazi ve Berber indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edgar Hilsenrath olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nazi ve Berber eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nazi ve Berber ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nazi ve Berber TIKLA PDF İNDİR !

Nazi ve Berber Yazarı Kimdir ?

Nazi ve Berber yazarı Edgar Hilsenrath 'dır. Edgar Hilsenrath yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Nazi ve Berber PDF indir oku

Nazi ve Berber indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nazi ve Berber TIKLA PDF İNDİR !

Nazi ve Berber TIKLA PDF İNDİR !
Hilsenrath, Nazi ve Berber'de; katille maktulün, bir ve aynı eylemin iki failinin gerçekliğini muhteşem bir kurguyla gözler önüne seriyor. Yahudi pogromları, pogrom, suç ve ceza olgusu ve insana dair sıradışı bir bakış...

Bu titiz ve cesur girişim; yazarın büyüklüğünü, yer yer vahşice fışkıran ama isabetli, yalın ve aynı zamanda sakin bir şiirsellik taşıyan dilini gözler önüne seriyor.
-Heinrich Böll-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 434

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Nazi ve Berber TIKLA PDF İNDİR !

16.09.2018

kötü son...

Romanın İsrail'e kadar olan bölümü muazzam yazılmış ve harika bir dile sahip. Uzun zamandan beri beni heyecanlandıran bir yazımdı fakat sonrası o kadar kötü ve sıkıcı ele alınmış ki, yazarın da sıkıldığını düşündürüyor. Güzelim roman gereksiz ve akıl almaz bir şekilde heba edilmiş, yazık!..

Nazi ve Berber TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Nazi ve Berber, Edgar Hilsenrath

Yorum Gönder