31 Aralık 2021

Münih'e Kadar 6 Mezar Mario Puzo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Mario Puzo
Çevirmen: Hamide Koyukan

Münih'e Kadar 6 Mezar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mario Puzo olan ve E Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Münih'e Kadar 6 Mezar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Münih'e Kadar 6 Mezar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Münih'e Kadar 6 Mezar TIKLA PDF İNDİR !

Münih'e Kadar 6 Mezar Yazarı Kimdir ?

Münih'e Kadar 6 Mezar yazarı Mario Puzo 'dır. Mario Puzo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Münih'e Kadar 6 Mezar PDF indir oku

Münih'e Kadar 6 Mezar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Münih'e Kadar 6 Mezar TIKLA PDF İNDİR !

Münih'e Kadar 6 Mezar TIKLA PDF İNDİR !
The Godfather (Baba) adlı başyapıtın yazarı Mario Puzo'nun Mario Cleri takma adıyla yazdığı bu romanda 2. Dünya Savaşı'nda Nazilerin eline düşen, üstün hafızaya sahip şifreleme uzmanı Amerikalı bir subayın yıllar sonra Avrupa'ya dönerek başlattığı insan avı anlatılıyor. İşkencecilerinin peşine düşen Amerikalı Avrupa'nın farklı kentlerinde iz sürüyor.



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: E Yayınları Münih'e Kadar 6 Mezar TIKLA PDF İNDİR !

21.03.2019

Unutulmaz

Bir yazar, 140 sayfa gibi kısa sayılan bir romanda, okura karakteri nasıl benimsetebilir, karakterin başına gelenleri okurun tüm kalbiyle hissetmesini nasıl sağlayabilir, resmen Mario Puzo'nun mükemmel bir şovuna tanık olacaksınız. Tek solukta okudum ve bittiğinde, "neden daha uzun yazmadın" diye yazara sitem ederken buldum kendimi. Sizi tüm benliğinizden koparıp, kendi dünyasında yaşatan bir eser.


19.02.2014

Tek soluk

zaten 140 sayfaydı tek seferde okuttu kendini macera,polisiye sevenler için sağlam kitap


12.12.2012

İNTİKAM

Kitaptaki karakterle bir olup ona yapılan kötülüğün kendinize yapılıyormuş gibi hissedip bir kızgınlıkla okumanızın nedeni heralde Puzo´nun müthiş kalemindendir.

Münih'e Kadar 6 Mezar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Münih'e Kadar 6 Mezar, Mario Puzo

Yorum Gönder