22 Aralık 2021

Muhbir John Grisham Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: John Grisham
Çevirmen: Leyla İsmier

Muhbir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Grisham olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muhbir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muhbir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muhbir TIKLA PDF İNDİR !

Muhbir Yazarı Kimdir ?

Muhbir yazarı John Grisham 'dır. John Grisham yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Muhbir PDF indir oku

Muhbir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muhbir TIKLA PDF İNDİR !

Muhbir TIKLA PDF İNDİR !

Florida kıyılarında bir teknede yaşayan esrarengiz adamın soluk soluğa hikâyesi…

Lacy Stoltz, Florida Yargı Teftiş Kurulu müfettişidir. Görevi yargı disiplinsizlikleri konusundaki şikâyetleri incelemektir. Dokuz yıllık görev süresi içinde, daha çok yetersizlik ve beceriksizlikten kaynaklanan sorunlarla uğraşmıştır. Ta ki kendine ait bir teknede yaşayan ve adının Greg Myers olduğunu söyleyen, bir zamanlar yolsuzluktan hüküm giymiş bir avukatla tanışana kadar… Avukat Myers, kirli işlere karışmış bir yargıcı ihbar etmek isteyen muhbiri temsil etmektedir. Yargıç, bir organize suç örgütüne yardım ederek yasadışı yollarla büyük servet sahibi olmuş, paravan şirketler yoluyla dünyanın her yerinde mülk edinmiştir. Çevirdiği bu dolaplardan ise kimsenin haberi olmamıştır.

Ta ki Myers, Müfettiş Lacy Stoltz'un kapısını çalana dek! Florida eyalet yasaları, kaçak edinilmiş servetleri ihbar edene, söz konusu varlıklar üzerinden büyük ödül verilmesini öngörmektedir. Bu durumda Myers'i ve müvekkili olan "muhbir"i milyonlarca dolarlık bir pay beklemektedir. Müfettiş Lacy karar vermek zorundadır; "muhbir"e kulak verip soruşturmaya girişecek midir? Genç kadın, gözünü kan bürümüş gangsterlerle çalışan, Amerikan tarihinin gelmiş geçmiş bu en düzenbaz yargıcının peşine düşebilecek midir?

(Tanıtım Bülteninden)

Muhbir TIKLA PDF İNDİR !Muhbir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Muhbir, John Grisham

Yorum Gönder