27 Aralık 2021

Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi Sidni Karavil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Sidni Karavil
Çevirmen: Sidni Karavil

Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sidni Karavil olan ve Doğan Novus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi yazarı Sidni Karavil 'dır. Sidni Karavil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi PDF indir oku

Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Novus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Hamilelik, ömür boyu sürecek, mucizelerle dolu annelik yolunun ilk adımı.


Bu öyle bir süreç ki, başlangıçta çoğu kadın mükemmel bir anne olmaya çalışırken, kaygılar yumağında kaybolup en yakınlarına bile açılamaz.


Sidni Karavil, Mucizeyi Taşımak'ta gelgitlerle dolu hamileliğini, gün gün yaşadıklarını, tüm samimiyetiyle diğer kadınlarla paylaşıyor.


Yazar, korkularını, kaygılarını, kırılganlıklarını açık yüreklilikle ortaya koyarken, sorunlarla baş etmek için modern psikoloji uygulamalarından nasıl faydalandığını da eğlenceli bir dille aktarıyor.


Yüzünüzden tebessümün eksilmeyeceği, yepyeni fikirlerle karşılaşacağınız sıcak bir sohbete ne dersiniz?

(Tanıtım Bülteninden)

Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Mucizeyi Taşımak: Eğlenceli Bir Hamilelik Hikayesi, Sidni Karavil

Yorum Gönder