11 Aralık 2021

Mucizeler Gerçek Olsa Jill Shalvis Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Jill Shalvis
Çevirmen: Gülfem Çakır

Mucizeler Gerçek Olsa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jill Shalvis olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 328 sayfalık Mucizeler Gerçek Olsa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mucizeler Gerçek Olsa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mucizeler Gerçek Olsa TIKLA PDF İNDİR !

Mucizeler Gerçek Olsa Yazarı Kimdir ?

Mucizeler Gerçek Olsa yazarı Jill Shalvis 'dır. Jill Shalvis yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Mucizeler Gerçek Olsa PDF indir oku

Mucizeler Gerçek Olsa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 328 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mucizeler Gerçek Olsa TIKLA PDF İNDİR !

Mucizeler Gerçek Olsa TIKLA PDF İNDİR !

Colbie Albright, ani bir kararla evinden ayrılıp San Francisco'ya giderken tek şey istiyordu: İlham perilerine kavuşmak ve yazdığı romanı bitirebilmek. Gündüzleri baş belası ailesiyle uğraşıp geceleri fantastik romanlar yazan genç kadının sadece minik bir molaya ihtiyacı vardı. Colbie, San Francisco'da, dilek tutanların gerçek aşkı bulduğu söylenen efsanevi bir çeşme gördü. Ancak dileğinin bu kadar çabuk gerçekleşeceğini tahmin edemezdi.

Milyoner bir dâhi olan Spence Baldwin, dilek tutarken suya
düşen genç kadının yardımına koştuğunda, yaşadığı sorunları bir anlığına da olsa unutmuştu. Ancak Colbie'yle tanıştıktan sonra keşfettiği derin hisler hakkında endişelenmesine gerek yoktu, genç kadın sadece birkaç haftalığına oradaydı.
Sırf her şeye, özellikle de kendi haline gülebiliyor ya da onu hemen anlıyor diye bu, Colbie'nin gitmesine izin veremeyeceği anlamına gelmezdi. Değil mi?

Colbie ile Spence'in birlikte geçirebilecekleri sadece iki haftaları kalmıştı. Bu süre, birbirlerine olan hislerini itiraf etmeleri için yeterli miydi?

(Tanıtım Bülteninden)

Mucizeler Gerçek Olsa TIKLA PDF İNDİR !Mucizeler Gerçek Olsa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Mucizeler Gerçek Olsa, Jill Shalvis

Yorum Gönder