14 Aralık 2021

Moskova'da Bir Beyefendi Amor Towles Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Amor Towles
Çevirmen: Mehmet Gürsel

Moskova'da Bir Beyefendi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amor Towles olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Moskova'da Bir Beyefendi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Moskova'da Bir Beyefendi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Moskova'da Bir Beyefendi TIKLA PDF İNDİR !

Moskova'da Bir Beyefendi Yazarı Kimdir ?

Moskova'da Bir Beyefendi yazarı Amor Towles 'dır. Amor Towles yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Moskova'da Bir Beyefendi PDF indir oku

Moskova'da Bir Beyefendi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Moskova'da Bir Beyefendi TIKLA PDF İNDİR !

Moskova'da Bir Beyefendi TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

1922 yılında Kont Aleksandr İlyiç Rostov Bolşevik mahkemesi tarafından yargılanarak suçlu bulunur ve Moskova'daki lüks bir otelde ömür boyu göz hapsinde tutulmasına karar verilir. Hayatı boyunca hiç çalışmamış, sadece edebiyat ve sanatla ilgilenmiş bir aristokrat olan Rostov şimdi bir otel odasında yaşamak ve Sovyetler Birliği'nin en çalkantılı yıllarını pencereden izlemek zorundadır. Ancak hiç ummadığı bir şekilde bu daracık oda ona çok daha zengin bir dünyanın ve çok daha doyurucu ilişkilerin kapısını açacaktır.
New York Times'ın çok satanlar listesinden uzun süre inmeyen Moskova'da bir Beyefendi mizahi dili, sağlam karakterleriyle yazın dünyasına yepyeni bir soluk getirecek.


Moskova'da Bir Beyefendi TIKLA PDF İNDİR !

28.09.2020

5 yıldız

Bolşevik ihtilalinin gündelik hayata etkilerini bu kadar iyi ele alması hayranlık uyandırıyor.

Moskova'da Bir Beyefendi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Moskova'da Bir Beyefendi, Amor Towles

Yorum Gönder