16 Aralık 2021

Morgue Sokağı Cinayetleri Edgar Allan Poe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Edgar Allan Poe
Çevirmen: Cem Soydemir

Morgue Sokağı Cinayetleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edgar Allan Poe olan ve Doğu Batı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Morgue Sokağı Cinayetleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Morgue Sokağı Cinayetleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Morgue Sokağı Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Morgue Sokağı Cinayetleri Yazarı Kimdir ?

Morgue Sokağı Cinayetleri yazarı Edgar Allan Poe 'dır. Edgar Allan Poe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Morgue Sokağı Cinayetleri PDF indir oku

Morgue Sokağı Cinayetleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğu Batı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Morgue Sokağı Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Morgue Sokağı Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Dedektif kelimesinin genel kullanıma girmesinden çok önce yazılmış üç dedektif hikâyesidir Morgue Sokağı Cinayetleri. Ölüm ve cinayet konularını defalarca işlemiş olan Poe, bu hikâyesinde sağlam bir kurgu etrafında, tıpkı bir satranç oyununda birbirini takip eden güçlü bir akılyürütmeyle öykülerini kaleme alır ve bu niteliğiyle kendisinden sonra gelecek tüm dedektif öykü yazarlarına ilham verir.


"Morgue Sokağı Cinayetleri'nin kahramanı Dupin, Arthur Conan Doyle'un Sherlock Holmes'ü ve Agatha Christie'nin Hercule Poirot'su gibi birçok hayalî dedektif için ilk örnek olmuştur. Bu öykü türü, genel gizem öykülerinden farklıdır çünkü sırrı çözmeye yönelik analiz sürecine odaklanır…


Öykü, Paris'teki hayalî bir sokak olan Rue Morgue'da yaşayan Madame L'Espana

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Morgue Sokağı Cinayetleri, Edgar Allan Poe

Yorum Gönder