10 Aralık 2021

Montaigne Denemeler - 4 Cilt Michel de Montaigne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 70,0 TL
Yazarı: Michel de Montaigne
Çevirmen: Engin Sunar

Montaigne Denemeler - 4 Cilt indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michel de Montaigne olan ve Say Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Montaigne Denemeler - 4 Cilt eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Montaigne Denemeler - 4 Cilt ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Montaigne Denemeler - 4 Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Montaigne Denemeler - 4 Cilt Yazarı Kimdir ?

Montaigne Denemeler - 4 Cilt yazarı Michel de Montaigne 'dır. Michel de Montaigne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Montaigne Denemeler - 4 Cilt PDF indir oku

Montaigne Denemeler - 4 Cilt indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Say Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Montaigne Denemeler - 4 Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Montaigne Denemeler - 4 Cilt TIKLA PDF İNDİR !
Montaigne az sayıda insan için yazdığını iddia etse de, Denemeler bugün hâlâ dünyanın her yerinde aynı etki ve güncellikle yazarının adını parlatmaya devam ediyor. Kendi kendini büyük bir dikkatle, çekincesiz eleştirel bir titizlikle ve dur durak bilmeyen bir nüktedanlıkla gözleyen bu parlak zekânın "yaşamının çoğu gününü ve gününün çoğu zamanını" geçirdiği kütüphanesine çekilerek evrensel insanın portresini dostça bir hava içinde çizdiği sayfalar, zamana meydan okuyarak bugün de bizi düşünmeye, özellikle de kendi kendimizi düşünmeye, sadece kendi özgür düşüncemize ve yargımıza güvenmeye davet ediyor.

Bir yandan bu büyük düşünürün yaşamının tanıkları olurken kendi yaşamımızı da süzgeçten geçirmek, hoş ve tebessüm yaratan satırlarında insanlık hallerini bulmak, onun tasarısını gerçekleştirebildiğinin birer kanıtıdır. Her denemede keşfettiğimiz, bir yaşam, günlük yaşamı içinde bir adam ve böylece kendimiz, kendi yaşamımız olacak. Zira "onun işi ve sanatı, yaşamaktır." Hiçbir kitaba benzemeyen ve hiç kimseye model olma iddiası taşımayan bu kitap, pedagojik bir kendini beğenmişlikten uzak, özgür düşüncenin kalemin ucunda tüy hafifliğinde gezinirken geçmişin büyükleriyle yaptığı hoş bir sohbet ve geleceğin insanlarına (bize) sıcak bir selamdır. Yaşamaktan, özgür düşünceden ve insanın derinliklerine dalmaktan korkmayanlar için bir başucu kitabı.



Sayfa Sayısı: 1438

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Say Yayınları Montaigne Denemeler - 4 Cilt TIKLA PDF İNDİR !

06.06.2020

denemeler

güzel bir eser


01.11.2018

basım hakkinda

Kitapta çokça imla hatası var ve çeviri  yeteri kadar iyi  değil. Kitap ise muazzam.

Montaigne Denemeler - 4 Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Montaigne Denemeler - 4 Cilt, Michel de Montaigne

Yorum Gönder