14 Aralık 2021

Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 Nazım Hikmet Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Nazım Hikmet
Çevirmen: Nazım Hikmet

Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nazım Hikmet olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 TIKLA PDF İNDİR !

Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 Yazarı Kimdir ?

Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 yazarı Nazım Hikmet 'dır. Nazım Hikmet yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 PDF indir oku

Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 TIKLA PDF İNDİR !

Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 TIKLA PDF İNDİR !
Türk şiirinin çizgisini değiştirmişi çok yönlü, evrensel boyutlu bir şair ve yazarın bu basım için yeniden gözden geçirilmiş, kaynak metinler esas alınarak düzeltilmiş "külliyatı"...



Sayfa Sayısı: 544

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 TIKLA PDF İNDİR !

09.02.2019

Ortalama bir kitap

Şiir okumaya alışkın olmayan veya daha önce hiç okumamış insanların uzak durması gerektiği, şiirlerin parça parça değil de tamamıyla konu bütünlüğü içerdiği, çerezlik kitap asla olmayan aksine yoğun bir anlama açısıyla okunması gereken şiir kitabıdır. Nazım Hikmet ile tanıştığım ilk kitap olmakla beraber bana şiir okumayı sevmediğimi hatırlatmıştır. Ama üstadımızın kalitesine lafım yoktur. Okunabilir*-*Tamamıyla sizin fikriniz√


18.11.2016

Zevkle okudum

Türk insanının okuması gereken bir kitap; fakat Kurtuluş Destanı' na denk gelen sayfalarda en can alıcı satırlar kırpılmış, yeni basım umarım eksiksiz olur. (..."Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın. Yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim. Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim." ile... "Paşalar O'nun arkasındaydılar. O saati sordu. Paşalar: 'Üç' dediler. Sarışın bir kurda benziyordu. Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı. Yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi,  durdu. Bıraksalar ince, uzun bacakları üstünde yaylanarak ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak Kocatepe'den Afyon Ovası'na atlayacaktı." Bu satırlar nasıl kesilir, inanılır gibi değil. )


25.11.2012

nazım´la tanışma..

Nazım Hikmet ile tanışma kitabı olarak görmüşümdür bu kitabı her zaman ve bu kitap anlatır Nazım´ın memleket sevdalısı olduğunu çünkü memleketini sevmeyen böylesine tanıyamaz.

Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Memleketimden İnsan Manzaraları - Şiirler 5, Nazım Hikmet

Yorum Gönder