19 Aralık 2021

Markopaşa Yazıları ve Ötekiler Sabahattin Ali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Sabahattin Ali
Çevirmen: Sabahattin Ali

Markopaşa Yazıları ve Ötekiler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabahattin Ali olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Markopaşa Yazıları ve Ötekiler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Markopaşa Yazıları ve Ötekiler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Markopaşa Yazıları ve Ötekiler TIKLA PDF İNDİR !

Markopaşa Yazıları ve Ötekiler Yazarı Kimdir ?

Markopaşa Yazıları ve Ötekiler yazarı Sabahattin Ali 'dır. Sabahattin Ali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Markopaşa Yazıları ve Ötekiler PDF indir oku

Markopaşa Yazıları ve Ötekiler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Markopaşa Yazıları ve Ötekiler TIKLA PDF İNDİR !

Markopaşa Yazıları ve Ötekiler TIKLA PDF İNDİR !
Sabahattin Ali'nin "düşünür" ve "eleştirmen" yüzünü görmek için, onun dergilerde yayımlanmış yazılarını okumak gerek.Öykü ve romanlarında bir anlatı ustası olduğunu kanıtlayan ve Türk edebiyatının klasikleri arasında yer alan Sabahattin Ali'nin gündeme ve sanata ilişkin yazıları, onunla yapılmış söyleşiler Hikmet Altınkaynak'ın derlemesiyle dergi sayfalarından sıyrılıp kitap boyutuna ulaşıyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 244

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Markopaşa Yazıları ve Ötekiler TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2019

Çok mutluyum

Son siparişimde aldığım 4 adet kitap ile Sabahattin Ali kitabı koleksiyonumu tamamladım. Ürünler çok güzel muhafaza edilip gönderilmiş. İçinden çıkan ayraçlar için çok teşekkür ederim.

Markopaşa Yazıları ve Ötekiler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Markopaşa Yazıları ve Ötekiler, Sabahattin Ali

Yorum Gönder