21 Aralık 2021

Kutsal Adalet Mehmet Mollaosmanoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 2,6 TL
Yazarı: Mehmet Mollaosmanoğlu
Çevirmen: Mehmet Mollaosmanoğlu

Kutsal Adalet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Mollaosmanoğlu olan ve Galata yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kutsal Adalet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutsal Adalet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutsal Adalet TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal Adalet Yazarı Kimdir ?

Kutsal Adalet yazarı Mehmet Mollaosmanoğlu 'dır. Mehmet Mollaosmanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kutsal Adalet PDF indir oku

Kutsal Adalet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Galata yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutsal Adalet TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal Adalet TIKLA PDF İNDİR !
Yaşadıklarınız geçmişinizdir, çünkü evren yansır…

Ispartalı, orta yaşlarda, güzel, zengin, ihtiraslı bir kadındı: acımasızdı ve epey can yakmış, çok ah almıştı. Bir gecelik ilişkinin ardından, sabah uyandığında beraber olduğu delikanlının cesedini buldu, üstelik müphem bir tuzağın pençesine düştüğünü anladı. Gecelediği otel odası kanlı bir hücreye dönüşmüş ve meçhulün içine hapsolmuştu. Onu buradan kurtaracak ipuçlarının kendi geçmişinde olduğunu fark etti.

Nereden başlayacaktı?
Bir süre önce öldürülmüş kentin en zalim tefecisinden mi?
Katil olduğundan şüphelendiği, işsiz-güçsüz genç sevgilisinden mi?
Yoksa masum bir delikanlının katil olarak tutuklanmasına göz yummuş olmasından mı?

Oysa gerçek, idrak sınırları ötesinde bir yerlerdeydi. Yoksul çocukluğunda annesinden dinlediği ve burun kıvırdığı bir efsanenin içinde bulmuştu birden kendini: "Gelincik Ana Efsanesi".
İnsanoğlunun adaleti kusurluydu, ruh barındırmıyordu içinde ve parayla eğilip bükülebiliyordu. Tanrı en baştan söylemişti zaten;

"Yaşamı tasarlarken içine bir tek adaleti koymadım, koysaydım yaşam olmazdı!"



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Galata Kutsal Adalet TIKLA PDF İNDİR !

24.08.2011

Avukat-katil aşkı

Kurgusundan karakterlerine kadar şaşırtıcı bir kitap. Bir seri katil okuyan herkesin kahramanı oluveriyor. Aslında kitabın ana fikri, iyiliğinde kötülüğünde evrensel dengeler gereği var olduğunu bu yüzden adalet sağlamanın mümkün olmadığını anlatıyor. Ancak bunun yanında her an cereyan edip duran evrenin asıl adaletinden herkesin nasiplendiğini ancak kimsenin bunun farkında olmadığını anlatıyor. Beğenerek ve heyecanlanarak okudum.

Kutsal Adalet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kutsal Adalet, Mehmet Mollaosmanoğlu

Yorum Gönder