22 Aralık 2021

Kusurlu Rüya Aykut Ertuğrul Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Aykut Ertuğrul
Çevirmen: Aykut Ertuğrul

Kusurlu Rüya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aykut Ertuğrul olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kusurlu Rüya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kusurlu Rüya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kusurlu Rüya TIKLA PDF İNDİR !

Kusurlu Rüya Yazarı Kimdir ?

Kusurlu Rüya yazarı Aykut Ertuğrul 'dır. Aykut Ertuğrul yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Kusurlu Rüya PDF indir oku

Kusurlu Rüya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kusurlu Rüya TIKLA PDF İNDİR !

Kusurlu Rüya TIKLA PDF İNDİR !

İnsan neden hikaye anlatma ihtiyacı hisseder? Öykünün kökenleri, doğası bugünün yazarı için imkan mıdır yoksa aşması gereken bir engel mi? Hikayeyi gören, öyküyü kuran, en sonunda bütün bu birikimi okura emanet eden öykü yazarı, bu modern edebi formla hesaplaşmalı mıdır? Aykut Ertuğrul, öykü yazma deneyimini örnekler etrafında tartışarak, bir yandan çağdaş Türk öykücülüğünü yorumlarken, diğer yandan geleneksel dönemin hikâye anlatıcılarının bugünün dünyasındaki anlamı ve karşılığı üzerine düşünüyor. Öykü kuramı ve kitap eleştiri yazılarını derlediği Kusurlu Rüya'da kendisine ve okura yönelttiği sorularla içinde yaşadığımız tuhaf yönelttiği sorularla içinde yaşadığımızzamanlarda hikayenin ruhunu arıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kusurlu Rüya TIKLA PDF İNDİR !Kusurlu Rüya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Kusurlu Rüya, Aykut Ertuğrul

Yorum Gönder