9 Aralık 2021

Küskün Kahvenin Türküsü Carson mc cullers Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Carson mc cullers
Çevirmen: Carson mc cullers

Küskün Kahvenin Türküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Carson mc cullers olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küskün Kahvenin Türküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küskün Kahvenin Türküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küskün Kahvenin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Küskün Kahvenin Türküsü Yazarı Kimdir ?

Küskün Kahvenin Türküsü yazarı Carson mc cullers 'dır. Carson mc cullers yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Küskün Kahvenin Türküsü PDF indir oku

Küskün Kahvenin Türküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küskün Kahvenin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Küskün Kahvenin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !
... Bir seven vardır, bir de sevilen. Ama bunlar başka başka beldelerin insanlarıdır. Sevilen çoğu zaman sevenin içinde uzun zamandır saklı duran sevgi için yalnızca bir uyanadır... En olağandışı kişiler bile sevgi için bir uyana olabilir... En sıradan birisi coşkun, ateşli ve bataklıktaki zehirli zambaklar kadar güzel bir sevginin nesnesi olabilir...

Carson McCullers daha yirmi üç yaşında yazdığı Yalnız Bir Avcıdır Yürek ABD romanıyla ABD'deki edebiyat çevrelerinde adını duyurmuş ve gerçek olduğu kadar karamsar da olan bir varoluş felsefesi içeren yapıtlarıyla okuru, insanlık durumunun temelindeki ruhsal yalnızlığın derinlikleriyle tanıştırmıştı. Küskün Kahvenin Türküsünde ise daha önceki romanlarının ortak teması olan "sevgi felsefesi"ni daha da geliştirerek sevginin doğasına ilişkin gerçek bir kurama dönüştürür. Öykünün sonundaki "Oniki Ölümlü" zincirli mahkûmlar, tekdüzelikten kaçmayı nasıl bir türküde ararlarsa, yazarın kişileri de bu kaçışı sevgide ararlar.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 164

Baskı Yılı: 2014


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 164

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Küskün Kahvenin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

19.10.2020

bu yazarla tanışmanız gerek!

açıkçası ismini ilk kez iş bankası kültür yayınları gezintisi yaparken görmüştüm ve kadın yazar olarak ona bir şans vermek istedim,yalın bir anlatıma karmaşık duygular sığdırmak ve bu duyguları samimi çözümlemelerle baharatlandırmak...keyifli bir okuma oldu benim için tolstoyla oldukça bağdaştırdığım sevgi felsefesini daha modern bir yorumla ele aldığını düşünüyorum 23 yaşında kaleme alıp edebiyat dünyasında bakışları kendine yönelten "yalnız bir avcıdır yürek" bir sonraki okuma durağım olacaktır


25.04.2020

Keyifle okuyacaksınız...

McCullers insan doğasını çok iyi anlayan harika bir gözlemci. Çok keyifli bir kitap.


19.04.2019

Harika

Hepsi mükemmel

Küskün Kahvenin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Küskün Kahvenin Türküsü, Carson mc cullers

Yorum Gönder