28 Aralık 2021

Kuşcubaşı Eşref Sencer Mehmet Kemal Erdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Mehmet Kemal Erdoğan
Çevirmen: Mehmet Kemal Erdoğan

Kuşcubaşı Eşref Sencer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Kemal Erdoğan olan ve Kariyer Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kuşcubaşı Eşref Sencer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kuşcubaşı Eşref Sencer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kuşcubaşı Eşref Sencer TIKLA PDF İNDİR !

Kuşcubaşı Eşref Sencer Yazarı Kimdir ?

Kuşcubaşı Eşref Sencer yazarı Mehmet Kemal Erdoğan 'dır. Mehmet Kemal Erdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kuşcubaşı Eşref Sencer PDF indir oku

Kuşcubaşı Eşref Sencer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kariyer Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kuşcubaşı Eşref Sencer TIKLA PDF İNDİR !

Kuşcubaşı Eşref Sencer TIKLA PDF İNDİR !

Kuşçubaşı Eşref, efsane bir ajandır. Sürekli bir macera içinde yaşamış, kendisini devrinin İngiliz ajanları arasında kabul ettirmiş ve dünyaca ünlü İngiliz ajanı Lawrence ondan övgü ile söz etmiştir. Sultan Abdülhamid Han'a muhalefet eden bu eşsiz adam, çok zeki, çok güçlü ve inanılmaz hızlı biriydi. Hatta Arap çöllerinde Arap şeyhlerine karşı yaptığı baskınlarda o kadar hızlı bir saldırı içinde olurdu ki, bu yüzden ona uçan şeyh, kuşların şeyhi "Şeyh-el Tuyur" adını takmışlardı. Yemen'deki isyanı bastırmak ve oradaki askerlerimize yardım götürmek için düzenlediği bir harekâtta yaralanarak yakalanmış, onu yakalayanlar Eşref'in insan mı, yoksa bir cin mi olduğunu anlamak istemişlerdi. Kısacası müthiş bir efsaneye dönmüş bir hayat hikâyesiydi onunkisi. Bu efsane adamın yaşam öyküsünü okurken hiç sıkılmayacağınız keyifli bir okuma sizleri bekliyor.
Mehmet Kemal Erdoğan'ın akıcı diliyle soluk soluğa okuyacağınız bu kitapla gerçek bir efsanenin hayat hikâyesinin tadına varacaksınız...

(Tanıtım Bülteninden)

Kuşcubaşı Eşref Sencer TIKLA PDF İNDİR !Kuşcubaşı Eşref Sencer TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kuşcubaşı Eşref Sencer, Mehmet Kemal Erdoğan

Yorum Gönder