8 Aralık 2021

Kırtasiye Dükkanı Marjan Kamali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Marjan Kamali
Çevirmen: Çiğdem Banguoğlu Aka

Kırtasiye Dükkanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Marjan Kamali olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 328 sayfalık Kırtasiye Dükkanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırtasiye Dükkanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırtasiye Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Kırtasiye Dükkanı Yazarı Kimdir ?

Kırtasiye Dükkanı yazarı Marjan Kamali 'dır. Marjan Kamali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kırtasiye Dükkanı PDF indir oku

Kırtasiye Dükkanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 328 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırtasiye Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Kırtasiye Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

1953'ün İran'ında başlayan ve 2013'ün ABD'sine kadar uzananbir aşk hikâyesi...

Roya Kayhani ve Bahman Aslan, 1953 yılında Tahran'daki bir kırtasiyedükkanında karşılaşırlar; ikisi de 17 yaşındadır. Roya edebiyata düşkünbir genç kızdır ve Bay Fahri'nin kitaplar, kağıtlar, dolma kalemler verenkli mürekkep şişeleriyle dolu kırtasiye dükkanı onun huzur bulduğubir vahadır. Bahman, Mevlâna'nın şiirlerine düşkün ve demokratik birİran arzuzsuyla tutuşan çoşkulu bir delikanlıdır.Her salı günü kırtasiye dükkanında buluşan ikili arasında kısa süredebir aşk filizlenir. Ancak o yıl Şah yanlısı güçlerin gerçekleştirdiği darbe,hem İran'ın demokratik ve bağımsız bir ülke olma yolunda ilerleyişineson verecek hem de Roya ve Bahman'ın yollarının beklenmedik birşekilde ayrılmasına neden olacaktır.Aradan 60 yıl geçtikten sonra, Roya ülkesinden uzak Amerika'dakurduğu hayatını sürdürürken, kader onları bir kez daha karşı karşıyagetirecektir. Roya yarım yüzyıldan uzun bir süredir aradığı cevaplarıbulma fırsatını nihayet yakalamıştır: Bahman o darbe günü niye ortadankaybolmuştu? Roya'yı niye terk etmişti? Roya'yı nasıl unutabilmişti?

(Tanıtım Bülteninden)

Kırtasiye Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !Kırtasiye Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kırtasiye Dükkanı, Marjan Kamali

Yorum Gönder