25 Aralık 2021

Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle Halid Ziya Uşaklıgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Halid Ziya Uşaklıgil
Çevirmen: Halid Ziya Uşaklıgil

Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halid Ziya Uşaklıgil olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 392 sayfalık Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle Yazarı Kimdir ?

Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle yazarı Halid Ziya Uşaklıgil 'dır. Halid Ziya Uşaklıgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle PDF indir oku

Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 392 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Halid Ziya'ya kadar, romancı muhayyilesiyle doğmuş tek muharririmiz yoktur. Hepsi roman veya hikâye yazmaya hevesli insanlardır.

Ahmet Hamdi Tanpınar

Bir yazar kendi eserleri hakkında doğru bir fikir ileri süremez. Bununla beraber cesaret ederek diyeceğim kiKırık Hayatlargerek dil gerek yapı bakımından kendisinden önce yazılan ve nasılsa edebiyat tarihinde özel bir mevkiye layık görülenMai ve SiyahileAşk-ı Memnuromanlarından çok üstündür. Eleştirmenler ne hüküm verirler, bunu bilmiyorum fakat bu iddiayı ileri sürerken hiçbir övünme hevesine kapılmadan söylemek isterim ki bu kitap, yazarının en olgunluk devresinin ürünüdür.

Halid Ziya Uşaklıgil

Halid Ziya'nın ustalık döneminin üç büyük romanından biri olmasının yanında sansürle, baskılarla dolu yayımlanma macerasıyla da edebiyatımızdaki en özel eserlerden biri olanKırık Hayatlar'ı, yazarının onayladığı son baskısını özenle, dikkatle günümüz Türkçesine uyarlayarak yayına hazırladık. Bu kült roman, tekrar tekrar okunup anlaşılmayı bekliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Kırık Hayatlar - Günümüz Türkçesiyle, Halid Ziya Uşaklıgil

Yorum Gönder