19 Aralık 2021

Kır Çiçeği Tepesi Kimberley Freeman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Kimberley Freeman
Çevirmen: Duygu Parsadan

Kır Çiçeği Tepesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kimberley Freeman olan ve Arkadya Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kır Çiçeği Tepesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kır Çiçeği Tepesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kır Çiçeği Tepesi TIKLA PDF İNDİR !

Kır Çiçeği Tepesi Yazarı Kimdir ?

Kır Çiçeği Tepesi yazarı Kimberley Freeman 'dır. Kimberley Freeman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Kır Çiçeği Tepesi PDF indir oku

Kır Çiçeği Tepesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arkadya Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kır Çiçeği Tepesi TIKLA PDF İNDİR !

Kır Çiçeği Tepesi TIKLA PDF İNDİR !
Bazen kader, hayatımızdaki kişilerle sınar bizi.
Ki hayaller bu sınavı geçmek için yeterli değildir...

1929 yılında Glasgow'da yaşayan genç, güzel Beattie'nin büyük hayalleri vardır, ta ki evli sevgilisi Henry'den hamile kalana kadar... Çocuğunu evlatlık vermek üzere dünyaya getirmeden hemen önce Henry karısını terk edip Beattie ile birlikte Londra'ya kaçmaya karar verir. Orada kendilerine yeni bir hayat kuracaklardır.

Tam seksen sene sonra kader, Beattie'nin torunu Emma'ya oyununu oynayacaktır. Ünlü bir balerin olan Emma, geçirdiği sakatlık nedeniyle kariyerinden vazgeçerek aile bağlarının olduğu Avustralya'ya dönmek zorunda kalır. Büyükannesinden ona kalan çiftliğe vardığında, tek amacı oradaki eşyaları düzenlemektir. Ancak dört bir tarafı sararmış fotoğraflar ve eski mektuplarla çevrili olan Emma, geçmişin tozlu sayfalarında kalan bir aile sırrını çözmeye çalışırken bulur kendini. Emma attığı her adımda büyükannesiyle kaderlerinin nasıl da bir örüldüğünü keşfedecektir.

Kır Çiçeği Tepesi, yalnızca iki kadının hikâyesini barındıran yürek burkan bir roman değil, ayrıca insanın elindeki gücü ve bu gücü keşfettiğinde neler yapabileceğini ortaya koyan bir başyapıt.

"Romanın gücü, Freeman'ın oluşturduğu karakterlerin yanı sıra aşk, nefret ve utancı nasıl işlediğine de dayanıyor. Hem Beattie hem Emma kendilerini yeni bir hayata başlarken buluyor. Okuyucuları kâh neşelendiren kâh üzen de bu kadınların hikâyesidir."
-Publishers Weekly-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 536

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Arkadya Yayınları Kır Çiçeği Tepesi TIKLA PDF İNDİR !

30.10.2020

5 Yıldız

Okuduğum en etkileyici kitaplardan biriydi, bir kadının yapabileceklerinin sınırı yoktur, yazarın tüm kitaplarını çıkar çıkmaz almaya çalışıyorum, çok iyi bir yazar


03.08.2020

Müthiş bir roman

güçlü bir kadın hikayesi. Akıcı ve yalın bir dili var. Elinizden bırakamıyorsunuz. Sürükleyici ve etkileyici.


01.09.2019

Beklediğimden çok farklı bir son..

Yazarın ilkez kitabını almıştım..biraz tereddütlü..ama kitabın başından sonuna kadar sıkmayan merak uyandıran ve çok güzel bir sonla biten bir hikaye..şimdi yazarın diğer kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum..

Kır Çiçeği Tepesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Kır Çiçeği Tepesi, Kimberley Freeman

Yorum Gönder