8 Aralık 2021

Kitapçı Mendel-Bez Ciltli Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Ahmet Arpad

Kitapçı Mendel-Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 126 sayfalık Kitapçı Mendel-Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitapçı Mendel-Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitapçı Mendel-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kitapçı Mendel-Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Kitapçı Mendel-Bez Ciltli yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kitapçı Mendel-Bez Ciltli PDF indir oku

Kitapçı Mendel-Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 126 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitapçı Mendel-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kitapçı Mendel-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Mendel, inanılmaz hafızasında, bildiği tüm kitapların envanterini tutan ve kitaplardan kurduğu dünyasında kendi halinde yaşayan, sahaftan çok bir antikacıdır. Birinci Dünya Savaşı'nın başladığını dahi fark edemeyecek kadar içine kapanık bir hayat sürerken diğer ülkelerdeki abonelikleri aksadığından dolayı oralara mektuplar göndermeye başlamasıyla ajan zannedilerek tutuklanır. Toplama kampında geçirdiği iki yılın ardından bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Diğer bir hikâye Kızıl ise büyük şehrin gereklilikleri ruhunda derin yaralar açarken, ailesinin korumacılığından uzakta olmanın verdiği yalnızlıkla derin bir bunalıma giren bir gencin hikayesidir. Eğitimine boş verdiği sırada, kızıl hastalığına tutulmuş küçük bir kızın yardım dileyen elleri, onu düştüğü kuyudan çıkaracak bir umut ışığı olur.

Zayıf ruhların yürek burkan hikâyelerinin Zweig'ın incelikli anlatımı ile daha da zenginleştiği, savaşın kültürlere olan etkisinin eşsiz bir kanıtı olan bu eseri, Ahmet Arpad'ın özenli çevirisiyle sunuyoruz.

Kullanılacak reklam mecraları: Bu kitabın hedef kitleye tanıtımını yayınevimize ait sosyal medya hesapları üzerinden yapmayı planlıyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Kitapçı Mendel-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !Kitapçı Mendel-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kitapçı Mendel-Bez Ciltli, Stefan Zweig

Yorum Gönder