21 Aralık 2021

Kimse Gerçek Değil Zeynep Sey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,6 TL
Yazarı: Zeynep Sey
Çevirmen: Zeynep Sey

Kimse Gerçek Değil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Sey olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 13,5 x 21 sayfalık Kimse Gerçek Değil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kimse Gerçek Değil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kimse Gerçek Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kimse Gerçek Değil Yazarı Kimdir ?

Kimse Gerçek Değil yazarı Zeynep Sey 'dır. Zeynep Sey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kimse Gerçek Değil PDF indir oku

Kimse Gerçek Değil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 13,5 x 21 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kimse Gerçek Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kimse Gerçek Değil TIKLA PDF İNDİR !

"Derler ki en iyi şifacı yaralı şifacıdır. Ve bütün şifacılar günün birinde yaralanmaya mahkûmdur…"

Kim olduğunu sorguladıkça dünyasının sahtelikten ibaret olduğunu anlamaya başlayan Işıl, öğrendiği gerçeklerle ne yapacağını bilemediğinden her geçen gün biraz daha yalnızlaşır, kendine ve çevresine yabancılaşır.

İnternetten tanıştığı Oflaz'ın, kendisini bu durumdan kurtaracak kahraman olduğunu düşünmektedir. Ancak geçmişi belirsiz, davranışları tutarsız olan bu büyülü adamın, kendi dünyasının yıkılışına şahitlik etmiş yaralı bir şifacı olduğundan bihaberdir.

Işıl, yıllardır inkâr ettiği gerçeklerle Oflaz sayesinde bir bir yüzleşirken Oflaz'ın yaralarının kanamaya başlamasıyla dünyaları alt üst olur. Artık ikisinin de akıllarında tek bir soru vardır: Işıl'ın parıltısı, Oflaz'ın büyülü ruhunu kurtarmaya yetecek midir?

(Tanıtım Bülteninden)

Kimse Gerçek Değil TIKLA PDF İNDİR !Kimse Gerçek Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kimse Gerçek Değil, Zeynep Sey

Yorum Gönder