14 Aralık 2021

Kendinle Savaşma Sanatı Fumitake Koga Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Fumitake Koga
Çevirmen: Fumitake Koga

Kendinle Savaşma Sanatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fumitake Koga olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kendinle Savaşma Sanatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendinle Savaşma Sanatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendinle Savaşma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kendinle Savaşma Sanatı Yazarı Kimdir ?

Kendinle Savaşma Sanatı yazarı Fumitake Koga 'dır. Fumitake Koga yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kendinle Savaşma Sanatı PDF indir oku

Kendinle Savaşma Sanatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendinle Savaşma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kendinle Savaşma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Bir filozof ve genç bir adamın, Freud ve Jung'la birlikte on dokuzuncu yüzyılın en önemli isimlerinden Avusturyalı psikoterapist Alfred Adler'in önünü açtığı yolda deneyimledikleri beyin fırtınası, Japonya'da milyonlarca insanın hayatını değiştiren bir fenomene dönüştü ve şimdi de size duygularınızdan korkmadan yaşamanız, geçmişin zincirlerini kırarak özgürleşmeniz ve kendiniz olmanın önündeki en büyük engele yani kendinize karşı savaştan galip çıkmanız için gerekli strateji ve felsefeyi sunuyor.

İkili arasında geçen diyaloglarda, kendi içinize dönüp cevaplamak isteyeceğiniz ve her cevapta gerçek 'siz' olmaya yaklaşacağınız soruların olduğu bu kitapla, artık rüzgarın önüne kattığı başıboş savrulan bir yaprak gibi hissetmeyecek, kendini tanımanın sonsuz okyanusundaki değerli sırra erişerek yaşam bilgeliğini kavrayacaksınız.

(Tanıtm Bülteninden)

Kendinle Savaşma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

22.04.2019

Kaç kişilik savaş

Kişinin kendi çıkmazlarında ya da henüz farketmemiş olduğu içsel diyaloglarında genç bir adam ile filozofun akıcı konuşmalarına eşlik ettiğim kitap. Oldukça etkili kullanılmış dili ve sadeliği ile anlam kargaşasından uzak. Kendinizi o soruları cevaplarken bulucak ve diyologun içine girmenin keyfini yaşayacaksınız.

Kendinle Savaşma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kendinle Savaşma Sanatı, Fumitake Koga

Yorum Gönder