14 Aralık 2021

Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Mazlum Beyhan

Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler Yazarı Kimdir ?

Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler PDF indir oku

Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Lev Nikolayeviç Tolstoy (1828-1910): Anna Karenina, Savaş ve Barış, Diriliş ve Kreutzer Sonat'ın büyük yazarı Tolstoy'un ilgisini çeken başlıca konular arasında tarihsel olaylar ve Rusların başka halklarla ilişkileri de yer almıştır. 1863 yılında yayımlanan Kazaklar genç bir Rus aristokratının askerliği sırasında Kazaklarla tanışmasını ve farklı bir kültürle karşılaşmasını konu alır. Tolstoy'un kendi askerlik döneminde edindiği deneyimlerden yararlandığı bu romanda Rus şehirleri ile Kazak köylerindeki yaşam gerçekçi bir üslupla karşılaştırılır, dünyayı ve hayatı iki farklı yorumlayış biçimi çok çarpıcı bir dille aktarılır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kazaklar-Hasan Ali Yücel Klasikler, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder