10 Aralık 2021

Kaygının Anlamı Rollo May Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 47,4 TL
Yazarı: Rollo May
Çevirmen: Rollo May

Kaygının Anlamı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rollo May olan ve Okuyan Us Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 526 sayfalık Kaygının Anlamı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaygının Anlamı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaygının Anlamı TIKLA PDF İNDİR !

Kaygının Anlamı Yazarı Kimdir ?

Kaygının Anlamı yazarı Rollo May 'dır. Rollo May yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kaygının Anlamı PDF indir oku

Kaygının Anlamı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Okuyan Us Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 526 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaygının Anlamı TIKLA PDF İNDİR !

Kaygının Anlamı TIKLA PDF İNDİR !

Can sıkıntısından kaçarız. İçimizin bize söyleyecekleri vardır. Bize derdini açacaktır. Kaygının bize anlatacakları vardır. Bizi kendi hikayemize çağıracaktır. Oysa biz kaçarız. İçimizin inlemesini, ağlamasını duymayacağımız kadar "gürültü"ye kaçarız. "Gürültü"yü kendimiz çıkarmak pahasına yaparız bunu. Acımızı hissetmemizi engellediği için kaçmayı bir iyileşme sanarız. Kargaşanın içinde yaramızdan saklanırız. Kendimize ve özgürlüğümüze giden yoldaki "yapabilme olasılığının dehşeti" bizi en çok kendi olasılıklarımızdan ve kendimizden kaçırır.

Oysa insan kaygısına ve acısına bakarak buluşur kendisiyle. Kaçtıkça küçülen, yaklaştıkça büyüyen "öz"ünü kaygısında keşfeder. Yüzleşmemek ve kaçmayı seçmek "olma"nın biraz da korkulu görkeminden kaçıp "olmama"yı seçmektir.

Senin kendinle konuşman lazım. Dert ettiklerini fark etmen lazım. Canını yakanları hissetmen lazım. Kendine söylemen lazım. Hastayım zannediyorsun. Değilsin. Kendini hasta ediyorsun. Bütün hücrelerin kulak kesilmiş dinliyor. Yetmiyor, çığlık atıyor. Dinlesen duyacaksın. Konuşsan duyacaksın. Senin kendinle konuşman lazım.
Cem Mumcu

(Tanıtım Bülteninden)

Kaygının Anlamı TIKLA PDF İNDİR !

04.10.2020

OKUNMALI!

Rollo May'in diğer kitaplarını okudum. İnsan varoluşunun dehlizlerine inmede iyi bir rehber. Bu endişe çağında insanın kendini, kendi içsel bütünlüğünü sağlaması-koruması tek çıkar yol. Kaygının Anlamı'nı anlarsak, kendimizi anlarız. Her şeyin çok olduğu bu zamanda insanın yokluğa sürüklenişe direnmesi gerekiyor.

Kaygının Anlamı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kaygının Anlamı, Rollo May

Yorum Gönder