26 Aralık 2021

Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi Charles Bukowski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Charles Bukowski
Çevirmen: Avi Pardo

Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Bukowski olan ve Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi yazarı Charles Bukowski 'dır. Charles Bukowski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi PDF indir oku

Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !
Kasabanın En Güzel Kızı'nda yer alan öyküleri, Charles Bukowski'nin haklı şöhretini kazanmasının en iyi örnekleri sayılıyor. Bukowski bu öykülerde kendi hayatından yola çıkarak, kaybedenlerin dünyasına, ayyaşlar, kaçıklar, düzenbazlar, fahişelerden oluşan bir dünyaya kendine has farklı bir mercekten bakıyor ve her şeyi olabildiğince açık ve net anlatıyor.

"Sahile götürdüm onu o gün. Yaz henüz başlamamıştı, hafta sonuydu, tenhaydı sahil. Harikuladeydi. Berduşlar paçavraları ile kuma uzanmışlardı. Bazıları taş banklara oturmuş şişeyi paylaşıyorlardı. Martılar telaşsız ve aptal uçuşlarındaydılar. Yetmişlik-seksenlik karılar kocaları öldükten sonra kendilerine kalacak evleri satıp satmamayı tartışıyorlardı. Her şeye rağmen huzur vardı havada. Denize doğru yürüdük. Çok az konuşarak. Mutluyduk birlikte. İki sandviç, biraz cips ve içecek bir şeyler aldım. Kuma uzanıp atıştırdık. Birbirimize sarılıp uyuduk bir süre. Sevişmekten bile güzeldi sanki. Gerilimsiz bir birlikte akış. Uyandıktan bir süre sonra eve döndük. Yemek pişirdim. Yemekten sonra birlikte oturmayı teklif ettim. Bir şey söylemeden uzun uzun baktı bana. Sonra yumuşak bir sesle, "Olmaz," dedi. Onu bara bıraktım, çıkmadan önce eline bir içki tutuşturdum. Bir ambalaj fabrikasında iş buldum. Hafta öyle geçti."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kasabanın En Güzel Kızı-Sevimli Bir Aşk Hikayesi, Charles Bukowski

Yorum Gönder