1 Aralık 2021

Fırın Saldırısı Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,94 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Kat Menschik

Fırın Saldırısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fırın Saldırısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fırın Saldırısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fırın Saldırısı TIKLA PDF İNDİR !

Fırın Saldırısı Yazarı Kimdir ?

Fırın Saldırısı yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Fırın Saldırısı PDF indir oku

Fırın Saldırısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fırın Saldırısı TIKLA PDF İNDİR !

Fırın Saldırısı TIKLA PDF İNDİR !

Haruki Murakami'den açlık ve suçun doğası üzerine tuhaf, gizemli ve yeryer komik bir suç öyküsü…


Karnımız açtı. Hayır, açlık demek yetmezdi buna. Sanki uzay boşluğunu yutmuştuk.


Nereden çıkmıştı bu açlık hissi? Elbette yiyeceğimizin olmamasından. Neden yiyeceğimiz yoktu? Çünkü yiyecek karşılığında verecek değerli bir şeyimiz yoktu. Neden değerli bir şeyimiz yoktu? Sanırım hayal gücümüzün eksikliğinden kaynaklanıyordu değerli bir şeyimizin olmaması. Hayır, değil, belki de karnımızın aç olmasının nedeni, doğrudan hayalgücü eksikliğimizdi.


Tanrı, Marx ve John Lennon, hepsi ölmüştü.Karnımız açtı ve bu yüzden suç işleyecektik."Ben artık sapıtmak üzereyim" dedi arkadaşım.Durumumuzu azıcık sözcükle ancakbu kadar güzel anlatabilirdi.



(Tanıtım Bülteninden)



Fırın Saldırısı TIKLA PDF İNDİR !

18.11.2020

Sadece illüstrasyonları için bile alınabilir.

Japon edebiyatından okuduğum ilk örnekti. Kısa ve neredeyse absürt bir hikaye ama tamamlayıcı illüstrasyonları ile kitap çok keyifli.

Fırın Saldırısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Fırın Saldırısı, Haruki Murakami

Yorum Gönder