28 Aralık 2021

Kardeş Kavgası Nikos Kazancakis Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Nikos Kazancakis
Çevirmen: Aydın Emeç

Kardeş Kavgası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikos Kazancakis olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kardeş Kavgası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kardeş Kavgası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kardeş Kavgası TIKLA PDF İNDİR !

Kardeş Kavgası Yazarı Kimdir ?

Kardeş Kavgası yazarı Nikos Kazancakis 'dır. Nikos Kazancakis yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kardeş Kavgası PDF indir oku

Kardeş Kavgası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kardeş Kavgası TIKLA PDF İNDİR !

Kardeş Kavgası TIKLA PDF İNDİR !
Bir köy rahibinin, roman boyunca süren arayışı, iç savaşın kanlı çatışmaları içinde boğuşup duran yoksul insanların arayışıyla bütünleşir. Kül rengi, acılı bir köy; Akdeniz adalarının acımasız güneşi altında kavrulmuş kapkara evler; yoksullukla boğuşan, tutkularla kavrulan insanlar.



Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kardeş Kavgası TIKLA PDF İNDİR !

25.11.2002

Komşu ve biz...

Kazancakis'in kardeş kavgasını geçen yıl tatil için gittiğim Antalya'da Almanca çevirisinden okumuştum, bizim tarih kitaplarında genellikle birkaç satır olarak geçen, ancak Yunanistan'ı tanımak açısından oldukça önemli detayları içeren bir kitap.

Mübadeleden fikir hareketlerine kadar pek çok konu bir din adamının etrafında gelişiyor.

Türkçe'si de eminim ki Almanca'sı kadar etkileyicidir.

Kardeş Kavgası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kardeş Kavgası, Nikos Kazancakis

Yorum Gönder