25 Aralık 2021

Karakalem 3 Muhafız N. İpek Gökdel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,55 TL
Yazarı: N. İpek Gökdel
Çevirmen: N. İpek Gökdel

Karakalem 3 Muhafız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı N. İpek Gökdel olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, 288 sayfalık Karakalem 3 Muhafız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karakalem 3 Muhafız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karakalem 3 Muhafız TIKLA PDF İNDİR !

Karakalem 3 Muhafız Yazarı Kimdir ?

Karakalem 3 Muhafız yazarı N. İpek Gökdel 'dır. N. İpek Gökdel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Karakalem 3 Muhafız PDF indir oku

Karakalem 3 Muhafız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, 288 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karakalem 3 Muhafız TIKLA PDF İNDİR !

Karakalem 3 Muhafız TIKLA PDF İNDİR !

Güneşe tapan Şemsiler, Ezidîler, Ermeniler, Türkler, Süryaniler, Keldaniler, Araplar, Kürtler, Yahudiler, Müslümanlar, Hıristiyanlar... Mardin'e izlerini kazıdılar, taşa kaderlerini yazdılar, duvarlara ruhlarını sakladılar... Mardin'de sabaha karşı, gözleri bağlı bir delikanlı sokakları dolaşıyor, bazı evlere çarpı çiziyor, "Uyansın halklar! Uyansın koruyucular! Toplanma vaktidir," diye fısıldıyor. Gizlice Şam'dan Türkiye'ye doğru yola çıkan, Süryanilerin dini lideri Ortodoks Patriği Mor Mirza Matay göğsüne bastırdığı eski elyazmasını açıp okuyor, dehşetli gözlerle kendi kendine mırıldanıyor: "Tanrım! Ya doğruysa!" Yavuz aylardır bir hastane yatağında şuursuz yatıyor, Aslı onu sevmeye devam ediyor; başını, Yavuz'un tılsımlı dövmelerle kaplı göğüs kafesine koyup, gizemli ayetler arasında atan kalbini dinliyor, ellerini içinde büyüttüğü bebeği taşıyan karnında bağlıyor... Sonra usta senaryo yazarı "zaman" devreye giriyor...

(Tanıtım Bülteninden)

Karakalem 3 Muhafız TIKLA PDF İNDİR !Karakalem 3 Muhafız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Karakalem 3 Muhafız, N. İpek Gökdel

Yorum Gönder