12 Aralık 2021

Kanını Satan Adam Yu Hua Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Yu Hua
Çevirmen: Erdem Kurtuldu

Kanını Satan Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yu Hua olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kanını Satan Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kanını Satan Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kanını Satan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kanını Satan Adam Yazarı Kimdir ?

Kanını Satan Adam yazarı Yu Hua 'dır. Yu Hua yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kanını Satan Adam PDF indir oku

Kanını Satan Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kanını Satan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kanını Satan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Zor bir hayata doğmuştur Xu Sanguan: Babası çocukken ölür, annesiyse başka bir adamla evlenip onu terk eder. Dedesi ve amcasının sahip çıkıp büyüttüğü Xu Sanguan artık şehirdeki ipek fabrikasında çalışan genç bir işçidir. Amcasını ziyaret ettiği bir gün, kan satmaya giden iki arkadaşının yardımıyla o da kanını satar. Eline geçen parayı sadece ailesi için harcaması gerektiğine inandığı için evlenmeye karar verir. Xu Yulan'la evlenir ve üç oğlu olur. Büyük oğlu Yile hakkındaki bir gerçeğin ortaya çıkmasıyla sarsılır. Kültür Devrimi, kıtlık yılları gibi zor ve toplumu altüst eden dönemlerde ne zaman başı sıkışsa bir kuyudan su çeker gibi damarlarından kan çektiren ve mücadeleden asla vazgeçmeyen Xu Sanguan'ın öyküsü, tüm bunların yanında yaşama dair birçok tuhaflığı da barındırır.

Kalbin tek bir atışıyla kanın tüm vücuda yayılması gibi, Yu Hua da basit fakat usta işi cümlelerle kurduğu bu olağanüstü öyküde, âdeta insan ruhunun ve yaşamın kılcal damarlarına ulaşır.

Daha önce Yaşamak adlı romanını yayımladığımız Yu Hua'nın en önemli eserlerinden Kanını Satan Adam'ı Erdem Kurtuldu Çince aslından çevirdi.

(Tanıtım Bülteninden)

Kanını Satan Adam TIKLA PDF İNDİR !

19.06.2020

Kitap

Bu sene okuduğum kitaplar arasından bir kitap tavsiye etmem istense, kesinlikle bu kitabı tavsiye ederdim. Yazarın yalın ama sağlam bir anlatım tarzı var. Okuduğum ilk kitabı ve Xu Sanguan çok benimsediğim bir karakter oldu. Diğer kitabı Yaşamak'ı da almıştım. Okumak için sabırsızlanıyorum.


15.02.2019

Fedakarlığın kitabı

Eserde Yu Hua insan olmayı fedakarlığı, sevgiyi basit ama etkileyici bir dille anlatmış. Yu Hua bu eserinde bir babanın evlatları için hatta kendi kendi kanından olmadığı halde büyüttüğü oğlu için canından bile vazgeçebileceğini son derece saf ve temiz bir dille anlatmış. Bu eserde aile olmayı, sevmeyi, ihaneti, affedişi, güçlükle yaşamayı ve bu güçlüklere göğüs germeyi mahsum bir bakış açısıyla okuyorsunuz. Okudukça içinizde hoş bir saflık yayan bu kitabı elinizden bırakmak dahi istemeyeceksiniz


28.01.2019

İnsanlık Hallerinin Güzel Bir Örneği...

Çin Edebiyatını ve Yu Hua'yı bu kitap sayesinde tanıma fırsatı buldum. Anlatım ve çevirisinin başarısının yanı sıra, oldukça etkileyici ve merak uyandıran bir kitaptı. Edebiyatımızdan Yaşar Kemal'in, Hasan Ali Toptaş'ın eserlerini anımsattı.

Kanını Satan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kanını Satan Adam, Yu Hua

Yorum Gönder